≫ 

Evo gde Ronaldo želi da nastavi karijeru: Odluka koja će šokirati svet, više ga nećete gledati isto!

Navodno je spreman da se vrati u klub u kojem je ponikao, prenosi novinar iz Italije

  • 11
Cristiano Ronaldo, Kristijano Ronaldo Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo u Juventusu nije na onom nivou na kojem su navikli da ga gledaju u Real Madridu. Jeste on doneo Staroj torinskoj dami veliku vrednost u marketinškom smislu, ali gigant iz Torina nije napravio korak dalje u Ligi šampiona, već je čak i nazadovao poslednje tri sezone, a ove godine je izgubio i titulu u Italiji posle devet godina dominacije.

Pod znakom pitanja je i Liga šampiona za koju će se Juve grčevito boriti do kraja prvenstva sa Napolijem, Milanom, Atalantom i Laciom, ali je srećna pobeda protiv Udinezea u završnici meča uz dva gola Ronalda donekle olakšala situaciju bivšem šampionu.

Uveliko se zbog loših rezultata Juventusa ove sezone spekuliše i o sudbini Kristijana Ronalda. Pominju se kao mogući novi klubovi Mančester junajted i Pari Sen Žermen.

Međutim, kako navodi novinar Sport Mediaseta, Klaudio Raimondi, Ronaldo ima plan da poslednje dve sezone igra za svoj klub u kojem je i ponikao - Sporting iz Lisabona.

Navodno Ronaldo želi da ostane u Juventusu do isteka ugovora 2022. godine i da onda kao slobodan igrač pređe u Sporting, koji je na pragu titule u Portugaliji ove godine, prve posle punih 19 godina dominacije Porta i Benfike koji su se smenjivali po osvajanju titula u Portugaliji.

Nema sumnje, ovakva odluka Ronalda šokirala bi fudbalski svet, a svi koji ga gledaju kao arogantnu zvezdu više ga ne bi gledali istim očima.

Nedavno je Ronaldo pazario i luksuzni penthaus u Lisabonu, pa ne bi bilo iznenađenje da je to neka vrsta "pripreme terena" za transfer bombu kakva nije viđena u Portugaliji:

Video: Sve Ronaldove veze i kombinacije: Počeo je sa 17, a s ovim lepoticama je uhvaćen na delu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbskiBek

    3. maj 2021 | 15:27

    Terza ..Reaguj !!!

  • BAJA

    3. maj 2021 | 16:55

    Juve nema trenera sa renomeom i velikim iskustvom, Pirlo se tek uci al Juve je prevelik zalogaj za neiskusne trenere. Nemoze sam Ronaldo titule donosit.

  • miro

    3. maj 2021 | 16:10

    Dodji bre u Srbiju u Zvezdu🙏👍🇷🇸😂🥃🍺❤️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA