≫ 

Novi sumanut pad kvote na Napredak, kladionice skidaju meč: Smeši se nova afera i 6. pobeda u nizu?

Podsetimo, Kruševljani su trenutno najbolji klub u Srbiji u poslednjih pet kola

  • 17
FK Napredak Kruševac Foto: MN Press

Fudbaleri kruševačkog Napretka predstavljaju pravo malo čudo u poslednje vreme u Linglong Superligi Srbije. Vezali su pet pobeda, iskočili su izvan zone ispadanja i protiv ekipe Čukaričkog, koja se nalazi na mestu koje vodi u Evropu, pokušaće dodatno da zaplove ka sredini tabele.

Međutim, u taj meč ući će značajno oslabljeni, pošto su dvojica prvotimaca dobila pozitivan test na koronavirus na poslednjoj proveri. Reč je o Luki Milunoviću i Milošu Milovanoviću, što je nešto kasnije potvrdio i sam superligaš. Stoga će borba sa odličnom ekipom Čukaričkog biti utoliko teža.

Ali ako pitate bukmejkere – neće. Naime, kvota na Kruševljane je takva, kao da je situacija na tabeli obrnuta, odnosno da se Napredak nalazi ispred ekipe Čukaričkog. Tako se pobeda tima iz Kruševca prema većim svetskim i domaćim kladionicama trenutno meri kvotama između 1,60 i 1,80, dok trijumf Čukaričkog teži između 4,40 i 5,00. Nerešen ishod je gotovo svuda podjednak, pa kvota na njega iznosi oko 3,50.

Interesantno je da je na nekim kladionicama već skinut ovaj meč iz ponude, a verovatno je pitanje trenutka kada će i ostale krenuti putem onih koje su ga već uklonile.

Podsetimo, Napredak je u prethodnom kolu takođe skinut iz ponude kladionica, a viđen je i "egzotičan prelaz", "iz keca u dva", uz komične kikseve i sumnjive reakcije golmana gostiju, kao i odbrambenih igrača domaćih.

FK Napredak kvote Foto: Rezultati.com / Screenshot

Trenutno se Napredak nalazi na samo dva boda iznad zone ispadanja, a nakon meča sa Čukaričkim očekuju ih dvoboji protiv direktnih konkurenata za opstanak do kraja sezone – Voždovcem, Novim Pazarom i ekipom lučanske Mladosti. Sam duel sa timom sa Banovog brda zakazan je za utorak od 18.00 časova.

Video: Totalni raspad odbrane TSC-a: Igrači Napretka ih pretrčali sve i lagano matirali Filipovića!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • janko

    3. maj 2021 | 18:49

    Cuka je najposteniji klub u Srbiji!Zato su sutra poslali Čolovica da sudi-To je novi Piper,Nikolic,Široki...Iscepaće sutra sudija Čuku,drugacije ne mogu da dobiju.

  • ZALE GROBAR

    3. maj 2021 | 17:34

    Za ovaj haos u fudbalu, najbolje znaju, Kokeza, Terzić, Lalatović i Tončev. Oni znaju kako se nameštaju rezultati.

  • M.m

    3. maj 2021 | 21:06

    Pustite vi Napredak, Javor, Metalac itd ... prvo je počeo Rad da namešta protiv Radnika pre pet kola kvota je bila 1,20 aloooo, i nije bila problem .... ali ide se svim silama da što više klubova iz Beograda igraju prvu ligu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA