≫ 

Sumnjiv "kec" u Kruševcu došao u 91. minutu, Napredak gazi bolje od Barse, Reala, PSŽ-a i Sitija

Još jedna pobeda moćnih Kruševljana u borbi za opstanak

  • 37

Superligaši koji se bore za opstanak odigrali su ovog utorka svoje mečeve 35. kola, a najveća pažnja javnosti bila je usmerena na duele u Kruševcu i u Ivanjici, koji su dobili epitet "sumnjivih".

Pod Bagdalom je uoči utakmice kvota na pobedu Napretka, inače 11-plasiranog tima protiv trećeplasiranog Čukaričkog bila samo 1,65 i pogađate - došao je kec na kraju i to u nadoknadi.

Ekipa koja je sada u seriji od čak šet vezanih pobeda stigla je do trijumfa u 91. minutu pogotkom rezerviste Lazara Miloševa i to posle odbitka i loše intervencije odbrane gostiju, a da li je bilo namere ili ne prosudiće posmatrači koje je FSS angažovao za ovu priliku.

Činjenica je da Napredak, koji je veći deo sezone proveo u donjem delu tabele, igra kao u transu ovih dana i u boljoj je formi od Mančester Sitija, PSŽ-a, Barselone ili Reala.

Takođe, treba spomenuti i da je pomoćni sudija Dejan Dimitrijević čak tri puta prekidao napade Brađana zbog nepostojećih ofsajda u drugom poluvremenu, kod rezultata 0:0. Ovo je jedna od situacija...

Napredak - Čukarički, ofsajd Foto: Screenshot/Arena sport

Što se tiče meča u Ivanjici između Javora i Proletera iz Novog Sada, na koji je čak i Evropa upozorila FSS u ponedeljak uveče on je završen "bratskom" podelom bodova - 1:1.

Javor je poveo golom Andreja Ilića u 21. minutu, Proleter izjednačio preko Filipa Kneževića na startu drugog dela, a posle velike greške golmana Lazovića.

Situacija je dostigla kulminaciju u 68. minutu kada je gostima poništen pogodak za pobedu zbog ofsajda, što je izazvalo komešanje na klupi Proletera i u svečanoj loži, tačnije na terasi pored terena.

U ostalim mečevima, Radnik je pobedio Spartak u Surdulici sa 2:0 u utakmici koji je promašajem sa 11 metara obeležio najbolji strelac Superlige Milan Makarić.

Domaćini su do trijmfa stigli u 85. minutu iz drugog jedanaesterca, ali je utisak da je ovaj prestrogo bio dosuđen posle duela Japanca Šimure sa jednim fudbalerom Radnika.

Makarić ovog puta nije glumio mangupa, šutirao je normalno i pogodio, da bi u 96. minutu još jednim pogotkom stigao do brojke od 25 u Superligi i pojačao kansisaturu za najboljeg strelca sezone.

Novi Pazar je ranim golom Aganspahića u sedmom minutu pobedio prežaljenu OFK Bačku u gostima (1:0), dok je Mladost u Lučanima istovetnim rezultatom savladala Voždovac (1:0), golom iskusnog Milana Bojovića u nadoknadi prvog poluvremena.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djoko kv

    4. maj 2021 | 21:39

    Napredak-prvih 25 kola osvojio 22 boda, zadnjih 10 kola osvojili 25 bodova. Dok tastatura strucnjaci raspravljaju dal je blizancima neko ukrao aut ili ne daj Bože korner, pola super lige i prve lige Srbije namesta meceve. Neki medjusobno,neki sa sudijama,a neki se klade protiv sebe,ako protivnik nece da ucestvuje u namestanju. Tu nam VAR ne znaci nista. Zato nema igraca iz nase lige za Partizan i Zvezdu, a samim tim ni za reprezentaciju,jel je kvalitet igraca nula, a sta ce im i kvalitet kad je vec 10 kola unazad skoro sve neregularno...

  • Acko

    4. maj 2021 | 20:38

    Zatvoriti stadione,ugasiti ligu, dosta je vise sa ovom sprdačinom.

  • Olimdar

    4. maj 2021 | 20:32

    Kakva sramota sada Napredak gazi kao Barselona a Zvezda gazi celo prvenstvo kao ni jedan klub na svetu to ne vidite nije sumnjivo. Kome prodajete maglu na vuka povika a lija meso jede. Dali znaze da i najveći klubovi tokom prvenstva izgube po 20-30 bodiva samo Zvezda ne gubi. Primer vam je Bajern koji izgubio 23 bodova.Prekinite sa glupostima i ako već hoćete da isterate pravdu ne tražite krivce u malim klubovima već kaznize velike izbacivanjem u treću ligu. Samo tako naš fudbal može da ozdravi ovako tonemo sve dublje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA