≫ 

Aguero se od Sitija oprostio u stilu: Argentinac dao 2 gola za 5 minuta, ostalo je još finale LŠ

Iskusni napadač na kraju sezone napušta Etihad

  • 1
Serhio Aguero Foto: AP/Tanjug

Gotovo! Kraj jedne ere Mančester Sitija je konačno došao! Serhio Aguero je odigao svoj poslednji meč na Etihadu u dresu Građana koje napušta posle ravno 10 godina!

I to na kakav način: sa dva postignuta gola protiv Evertona (5:0) za samo pet minuta! Ušao je u igru u 67. minutu, a zatim je u 71. i 76. tresao mrežu Karamela oba puta na asistenciju Fernandinja.

Argentinac je pre početka meča dobio špalir od saigrača, a podsetimo da mu na kraju ove sezone ističe ugovor. Očekuje se da u narednim danima, odnosno posle finala Lige šampiona protiv Čelsija, obelodani da kje novi igrač Barselone.

Aguero je za Siti odigrao 275 mečeva i dao je 184 gola. Osvojio je pet titula Premijer lige, ali kruna karijere na Etihadu definitivno će mu biti Liga šampiona ako je eventualno osvoji.

Što se tiče preostalih strelaca na meču, mrežu Evertona su tresli Kevin De Brujne u 11, Gabrijel Žesus u 14. i Fil Foden u 53. minutu. Gosti su, s druge strane, promašili penal u finišu poluvremena.

U nastavku pogledajte i poslednje golove Serhija Aguera u dresu Sitija u Premijer ligi:

(Telegraf.rs

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gica

    23. maj 2021 | 21:24

    Dovode Aguera koji vise nije onaj stari ima godina a najurili su Suareza kao da je najgori

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA