Nigde jači EURO 20! "Victory" je pripremio bonuse, poklone i praćenje mečeva na svim uređajima

Zahuktava se Euro, odigrano je prvih deset utakmica, viđeno je nekoliko odličnih duela, a prava uzbuđenja tek predstoje. Favoriti su uglavnom opravdali svoju ulogu, ali nisu izostala ni iznenađenja

  • 3
Euro 2020, fudbal, fudbalska reprezentacija, Škotska - Češka

Foto: Tanjug/AP

U duhu prvenstva, nova kladionica "Victory" pripremila je svojim igračima nikad bolju ponudu – mogućnost praćenja Evropskog prvenstva na svim uređajima potpuno besplatno, najveće bonuse na uplate i igru, najviše igara i specijala i još mnogo toga!

Samo dok traje Euro 20, Victory svim svojim igračima poklanja čak 150% bonusa na prvu uplatu. Uplatiš 2.000, igraš za 5.000! A za nikad bolji doživljaj, prilikom aktivacije bonusa, dobijaš na poklon EON Evropsko paket s kojim možeš da pratiš EURO na svim uređajima, preko bilo kog neta u Srbiji! Victory se ni tu ne zaustavlja i daje ti dodatni bonus na dobitak već od trećeg para!

Registruj se odmah i iskoristi specijalnu pobedničku ponudu!

A samo tokom EURO 20 - poslastica Victory EURO Tiket. Sastavi svoj tiket i prati napredak na rang listi. Očekuju te sjajne nagrade. A prvi tiket, u iznosu od 100RSD, ide na račun Victory-ja.

Victory

Foto: Promo/Victory

Victory je pripremio jedinstvene ponude, najveći broj igara i specijala koji čekaju sve igrače. Pogodi ukupan broj promašenih penala i mnoge nove igre: broj autogolova, ofsajda, produžetaka, crvenih kartona, golova glavom, asistencija, kao i još mnogo toga i u grupnim i u eliminacionim fazama Prvenstva.

Victory

Foto: Promo/Victory

I najslađe za kraj: nikad brža, sigurnija i jednostavnija isplata dobitka.

Registruj se odmah i iskoristi specijalnu pobedničku ponudu!

Euro 2020, fudbal, fudbalska reprezentacija, Turska - Italija

Foto: Tanjug/AP

Prvenstvo je počelo impresivnim nastupom Italijana koji su pregazili Tursku i najavili da su spremni za velika dela. Azuri podsećaju na najbolje dane, kažnjavaju svaku grešku rivala, a u odbrani su perfektni, nisu primili gol na poslednjih devet mečeva.

Belgijanci su bili ubedljivi poritv Rusije i opravdali ulogu velikog favorita. Romelu Lukaku je već postigao dva gola i istakao kandidaturu za najboljeg strelca šampionata.

Selekcija Engleske je naplatila Hrvatskoj bar deo neraščišćenih računa iz prošlosti. Izabranici selektora Sautgejta su pokazali taktičku superioronost i zrelost što su svakako preduslovi za veliki rezultat.

Registruj se odmah i iskoristi specijalnu pobedničku ponudu!

Euro 2020, fudbal, fudbalska reprezentacija Holandija - Ukrajina

Foto: Tanjug/AP

U dosadašnjem delu šampionata najbolja utakmica viđena je u Amsterdamu između Holandije i Ukrajine, pet golova i odluka u poslednjim minutima.

Danas nas očekuju dueli iz „grupe smrti“, na delu ćemo videti Nemačku, Francusku kao i branioca titule selekciju Portugalije posle čega će biti bar malo jasnije ko ima najveće šanse da se 11. juna na Vembliju nađe u velikom finalu.

Doživi EURO20 uz Victory.

Registruj se odmah i iskoristi specijalnu pobedničku ponudu!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marinko

    15. jun 2021 | 14:04

    Francuska prvi favorit prvenstva

  • Roki

    15. jun 2021 | 18:51

    I iptv je 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  • Vuk

    15. jun 2021 | 14:55

    A što tako niste kaznili one siptare sacirija i dzaku. Mogli ste i lihstajnera koji im se pridruzio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA