Dan kada je legendu Zvezde (34) policajac ubio posle meča: Izvadio je pištolj i pucao mu u stomak

Durković je 11 godina proveo u crveno-belom dresu, sa reprezentacijom Jugoslavije osvojio je OI, a proglašen je i za najboljeg beka sveta

Komentari

 • Dejan

  Kad je u pitanju Srbin , može sve . I Moniku Seleš možeš da ubodeš nožem kako bi omogućio Štefi Graf da izbije na čelo WTA liste . I dobićeš samo uslovnu kaznu kao Nemac . To je civilizacija u kojoj Mocart gudi violinu dog austrougari porobljavaju i pljačkaju Balkan. To je ta civilizacija u kojoj se sud nalazi u Hagu i koji ne sudi ni za španske ni za engleske ni za nemačke ni za holandske genocide.Čak se prave i da ih nije ni bilo . To je ta pljačkaška i zločinačka civilizacija ! Njihov udruženi zločinački poduhvat je začet u Vatikanu i sproveden preko Berlina i Beča !

 • Boban

  Taj policajac je bio bolestan mentalno i ubio je rasizma šta da se kaže njihova demokratija

 • Limdar

  Šteta tada se ugrao fudbal nisu se svlačile gaće nije se nameštalo igralo se iz ljubavi za sitnu paru zato su i bili puni stadioni. Durković je ostao legenda i primer ponašanja sportiste na terenu neka mu je večna slava od svih navijača koji se nisu delili po bojama nego samo na dobar i loš čovek.

  • rikimil

   @Limdar

   Beara,Durković, Zeković,Spajić ,Mitić, Tasić, Stipić,Kostić, Maravić, ne znam dalje, davno je to bilo.Tada nije bilo televizije, jedino radio prenos.

 • Oldtajmer

  Legendarni bekovski par Durković - Jusufi.

 • Boža zemunac

  LEGENDO LAKA TI CRNA ZEMLJA I NEKA IH ANĐELI CUVAJU.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima