≫ 

Dečak koji je "asistirao" Trentu dobio svoj prvi profesionalni ugovor u Liverpulu sa 17 godina

Oukli Kanonije je imao odličnu sezonu iza sebe

  • 4

Sećate li se dečaka koji je postao poznat po tome što je "asistirao" kod jednog gola u velikoj pobedi Liverpula nad Barselonom (4:0) u Ligi šampiona 2019. godine? Pa, zove se Oukli Kanonije i on je tokom jučerašnjeg dana potpisao svoj prvi profesionalni ugovor sa Redsima!

Dečak kojem je samo 17 godina priključio se Liverpulu iz Lidsa još dok je nastupao za mladi tim u kojem su se nalazili samo fudbaleri do 12 godina starosti. Svi su primetili njegovo brzo razmišljanje kada je dodao loptu Trentu Aleksanderu-Arnoldu, koji je potom uhvatio Barselonu van garda i dodao do Divoka Oriđija u polufinalnom dvomeču u kojem je tim Jirgena Klopa uspeo da "preobrati" deficit od 3:0 koji je imao iz prvog duela.

On je između ostalog reprezentovao Englesku u mlađim kategorijama, a svoj proboj je napravio u minuloj sezoni kada je postigao važan gol za mladi tim Liverpula u derbiju protiv Lidsa. Videćemo da li će i koliko na "Enfildu" računati na njega u godinama koje predstoje.

Na sajtu Liverpula kažu da je talentovan i ima dobru tehniku na lopti.

Video: Klopov dvojnik napravio haos: Pevao s navijačima Engleske pred meč s Nemcima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toma M.

    8. jul 2021 | 07:47

    Da, da, Oukli Kanonije, sa 12 godina nastupao za mladu reprezentaciju Engleske. Upravo je sada potpisao prvi profesionalni ugovor za LIVERPUL!! Radi se o veoma talentovanom mladom igraču pred kojim je svetla budućnost. Odličan tehnilčar, brz, dobar pregled lopte, plus talenat!? Naravoučenije, kod engleza, crpe mlade talente iz svoje škole fudbala?! Kod nas najbolje škole mladih fudbalera imaju Zvezda i Partizan...!Tu se,, kuju,, talenti, za profesionalce?! Još kada bi Država ili Klubovi pokrili troškove, a ne roditelji, bili bi,, strah i trepet,, u svetu!? Ima Srbija, potencija, čak i za,, izvoz,, virtuoza-žonglera sa loptom!? A, da ne pominjem braneći,, GRB,, svoje zemlje ?! Bez, dovodjenja igrača sa strane!?

  • RPD

    8. jul 2021 | 09:19

    Druže ovo si ti napisao oba komentara ahahahhaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA