≫ 

Srbija dobija novi stadion, biće možda i najlepši: Imaće 20.000 gledalaca, biće skroz pokriven

Predsednik Aleksandar Vučić najavio rekonstrukciju Čika Dače

  • 18
Stadion Čika Dača, Fudbalski stadion, FK Radnički Kragujevac Printskrin: Youtube/RTV Kragujevac

Predsednik Aleksandar Vučić dotakao se tokom posete Kragujevcu da će uskoro država uraditi rekonstrukciju stadiona Čika Dača, za koji kaže da će biti jedan od najlepših u zemlji.

Kako navodi, projekti se privode kraju, a nakon toga se kreće u izgradnju.

- Što se tiče stadiona Čika Dača, svi projekti se rade i krećemo u izgradnju, to će biti velelepan stadion kakav Kragujevac i Šumadija zaslužuju. To će biti treći ili četvrti stadion u Srbiji po veličini, ali izgledaće fenomenalno, biće potpuno pokriven, imaće kapacitet od 20.000 gledalaca, biće po svim najvišim evropskim standardima da na njemu mogu da se igraju najbolje evropske utakmice. Biće prava lepotica od stadiona i biće novi razvojni projekat za Šumarice, taj deo Kragujevca i čitavu Šumadiju. Uskoro krećemo, čim se taj projekat završi - rekao je Vučić.

 Iako je promenila trenera i dobar deo tima, Vojvodina je uspela da remizira sa Zvezdom na Marakani, što joj je dalo krila pred današnje (17.30) gostovanje litvanskog Panevežisu u Ligi Konferencije. Kvota na dvojku u Litvaniji je 1,95, dok je kec 3,80, a iks 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Panevežis - Vojvodina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    22. jul 2021 | 15:01

    Samo bacate pare. A u fudbalu smo nula. Zna se gde smo dobri i najbolji. U vaterpolu, odbojci, košarci, džudou....... Gradimo bazene i hale za ove sportove, a ne fudbalske stadione.

  • Xxx

    22. jul 2021 | 15:48

    A zatvori...

  • Buč

    22. jul 2021 | 20:14

    Kada ćemo dobiti fudbalere,sta ce nam stadioni ...to je kao bazen bez vode

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA