≫ 

Mesi ne zna gde će nastaviti karijeru, 4 kluba su u igri za potpis Argentinca

Pitanje je i da li uopšte ostaje u Evropi

  • 3
Fudbal FK Real Madrid FK Barselona Mesi

Foto: Tanjug/AP

Vest da Lionel Mesi više neće igrati za Barselonu šokirala je fudbalski svet, pogotovo što su klub i igrač odavno postigli dogovor o produžetku saradnje!

Međutim, pravila Primere vezana za finansijske prepreke (Barsa je generalno u finansijskom kolapsu) uticale su na to da će Argentinac od ovog leta morati da potraži novu sredini.

Svi se pitaju koji klub će Mesi izabrati, pogotovo što doskorašnji kapiten Barse ni sam ne zna gde će. Naravno, bilo je viđeno da će ostati na Nou Kampu, ali će morati da se seli.

Španska "Marka", koja je prva objavila da će Mesi napustiti Barsu, javlja da su u igri za Mesijev potpis četiri tima: PSŽ, Mančester Siti, Mančester junajted, pa čak i Juventus. Mesija mnogi vide u Pari Sen Žermenu, čini se da je Svecima i najbliži, dok se Siti pominje najviše zbog Pepa Gvardiole. Činjenica je da su ovo dva tima koja bi najpre mogli da pokriju finansijske ponude.

Junajted je iskočio iz drugog plana kao mogući izazov za Mesija, pogotovo što bi i Đavoli mogli da mu daju veliku platu, kao i Juve koji se, doduše, najviše pominje zbog moguće saradnje Mesija i Ronalda u istom klubu.

Ostali mediji napominju da bi Mesi mogao da se vrati u matični Njuels, kao i da napokon zakorači "preko bare" u MLS - kod Dejvida Bekama u Inter iz Majamija.

Video: Mesi unezveren u kolima dok su ga navijači okružili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qqq

    5. avgust 2021 | 21:48

    Ispao bi najveći čovek i fudbaler kada bi se vratio i Argentinu i dokazao Arapima i majmunima koju unistili ovaj lep sport sa parama da je fudbal i dalje ziv donekle

  • RSK

    5. avgust 2021 | 22:13

    Terzo magio reaguj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA