Van la Para jednim "smajlijem" razgnevio i provocirao navijače Zvezde: Ovo mu nikad neće oprostiti

Holandski fudbaler večeras u centru pažnje na društvenim mrežama

  • 18
Radživ van la Para Foto: Marko Jovanović

Crvena zvezda poražena je u revanš meču kvalifikacija za Ligu Evrope od Šerifa u Moldaviji minimalnim rezultatom (1:0), što je bilo dovoljno da se oprosti od nada za plasman u elitno takmičenje za ovu sezonu nakon beogradskog remija.

Ovo nije kraj evropskog puta za crveno-bele, koji su se sada preselili u plej-of za Ligu Evrope, gde će se sastati sa rumunskim Klužom, koji je takođe poražen u dvomeču protiv Jang Bojsa.

So na ranu navijačima Zvezde "dosuo" je Radživ van La Para, njihov nekadašnji igrač koji je na Instagram stranici Šerifa komentarisao pobedu ovog tima i to smajlijem na kojem su oči zamenjene sa dva srca. Time je hteo da kaže da mu se rezultat ovog meča izuzetno dopada.

Ali to ne da se nimalo nije dopalo pristalicama Crvene zvezde, koji su osuli paljbu u odgovorima na njegov komentar. Bilo je tu i nekih pogrdnih reči, ali niko nije mogao da veruje da je Van la Para to uradio. Pogotovo uzimajući u obzir da sa Šerifom i Moldavijom nema ama baš nikakve veze.

Van la Para Foto: Instagram / @fc_sheriff / Printscreen

On je u karijeri nastupao za Kaen, Herenven, Vulverhempton, Brajton, Hadersfild, Mildzbro, Logoronjes, Vircburg i Crvenu zvezdu.

Video: Zvezda žestoko oštećena: Šerif poveo iz ofsajda, na snimku se sve jasno videlo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA