≫ 

Engleski milioner u transu na meču Zvezda - Kluž, video mu za dan pogledalo skoro 100.000 ljudi

Pun utisaka vraća se na Ostrvo momak koji je stekao slavu pod imenom Thogden

  • 41
englez foto: youtube/Thogden

Utakmica Zvezde i Kluža bila je pravi praznik za oči i dušu za sve navijače crveno-belih. Sjajna igra, goleada, lepršava partija, šanse, sve što se može poželeti od svog tima, i naravno pobeda, kojoj je svedočio i jedan Englez - poznati jutjuber Teo Ogden koji obilazi velike sportske i fudbalske događaje širom Evrope, snima, beleži i postavlja na svoj kanal "Thogden".

Ovog puta odlučio se za Srbiju, za Beograd, i posetu klubu koji je u opisu svog vloga nazvao "najstrašniji klub na svetu". Naravno, najstrašniji za rivale koji se nađu u grotlu najvećeg srpskog stadiona.

Teo je inače vrlo poznat u Engleskoj, njegov kanal prati čak 670.000 ljudi, samo je vlog iz Beograda ispratilo skoro 100.000 za manje od 24 sata, što dovoljno govori o njegovom uticaju na društvenim mrežama.

Vredi reći i to da je umeo i da naplati sve ove brojke - procenjuje se da je "težak" oko 1.6 miliona evra!

Elem, momak je na potpuno prijemčiv, zanimljiv i afirmativan način preneo sve što je video na stadionu Zvezde u utorak uveče, sa VIP sektora se u drugom poluvremenu spustio među navijače kako bi bolje osetio ambijent, i nije pogrešio - oduševljeno je u masi klicao na svaki gol srpskog prvaka.

Na ovaj put je poveo i prijatelja, obojica su sa Zvezdinim šalovima pratili utakmicu, a u nastavku pogledajte čitav klip koji je zabeležio Teo u Beogradu.

Skoro 1.000 komentara za manje od 24 sata je dobio za svoj vlog iz Beograda, mnogo pohvala iz Srbije i od navijača Zvezde.

Video: Borjan sprečio da Kanga napravi novu glupost

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    18. avgust 2021 | 18:48

    Ne,nego će da gleda franjevce,I njihovih osam frakcija

  • Miroslav Vaselic

    18. avgust 2021 | 20:59

    Lepo je gledati sve ovo jer ZVEZDA stalno raste iz dana u dan bez obzira na poraze i oni su sastavni deo sporta,ova uprava i rukovodstvo zasluzuju mnogo vise postovanja od onoga sto se pise i govori.PODIGLI su ZVEZDU sa dna dali joj evropski sjaj ima gresaka ali one su sastavni deo i najobicnijeg zivota a kamoli sportskog jedno je evidentno da se u ljutice bogdana radi i razmislja ali zivimo u vremenu u kojem je totalni kolaps oko korone i koja je uzela mnogo sportu pre svega publiku i finansije .DRUGO VISE NEMA SLABIH I KVAZI KLUBOVA REKO SAM DA CE DINAMO ISPASTI MNOGI SU REKLI DA SAM BUDALA I GLUP A GDE STE VI PAMETNI STA BI SINOC U TIRASPOLJU KOJI TO REZULTAT BESE?I ZA KRAJ ZNATE MOZDA ZVEZDA NE IGRA NEKI FUDBAL ALI DINAMO VEC GODINAMA IGRA EVROPU I LIGU SAMPIONA PA NJIHOV TIM VREDI OKO 150 MILIONA A GLE CUDA JEDAN OBICAN SERIF IM DADE 3 KOMADA A MOGO I 4 ILI 5 MISEVI BEZ TE U RUPE I CUTITE JER POJMA O FUDBALU NEMATE A ZNAO SAM DA CE ZVEZDA DA POBEDI I OCEKIVO SAM 4 ILI 5 NULA ,UPLATIO JUCE TIKET SVI SE OKRECU I SMEJU VECERAS U KLADIONICI MUK PITAM ALO LJUDI STA BI GDE SU SMEKERI TAJAC I POKISLI MISEVI PITAME NEKI KAO STA MISLIM IGRATI VECERAS LADNO NISTA DOSO SAM PO LOVU OD TRULE I NADUVANE ZVEZDE I MALOG SERIFA SAMO DIGO 126 000 HILJADA

  • Sub zero

    18. avgust 2021 | 19:35

    Thogden legendo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA