≫ 

I Borjan ode u "građevinare": Sneža se pohvalila investicijom, od stare vile prave stambeni kompleks

Golman Zvezde nastavlja da ulaže svoj novac u građevinarstvo

  • 18
Milan Borjan, Snežana Borjan, kuća, investitor, građevinarstvo, radovi Printskrin: Instagram.com/snezanafi

Građevinarstvo je jedna od grana u koju ulažu mnogi sportisti po završetku svoje karijere. Jedan od primera je i trener Dejan Stanković, koji ima nekoliko završenih projekata u Beogradu, ali u planu su i mnogi novi u strogom centru prestonice Srbije.

Putem svog trenera krenuo je i Milan Borjan, golman crveno-belih, koji je počeo da investira zajedno sa svojom suprugom Snežanom.

Snežana je odlučila da se pohvali novom investicijom, pa je tako objavila fotografiju sa budućeg gradilišta, gde se vidi jedna stara vila, koja će očigledno biti pretvorena u jedinicu sa više odvojenih stanova.

Kao investitori se navode Milan i Snežana Borjan, odgovorni projektant je "Workroom" iz Požege, a očekuje se da završetak radova bude do šestog maja 2022. godine.

Podsetimo, Borjan je već izgradio velelepnu vilu na Dedinju, a porodica Borjan je uložila ozbiljan novac i u investicije na Zlatiboru, gde drži restoran Monument kod spomenika na Šumatovačkom brdu na Zlatiboru, a imaju i velelepne vile "Pine Hills", koje iznajmljuju za ozbiljan novac.

Video: Gde je ograda, hoćeš da dođe da mi slika celulit: Snežana Borjan umire od smeha dok proziva Sanju

Pari Sen Žermenov drim tim večeras (21.00) gostuje Brestu, i naravno, veliki je favorit - kvota na dvojku je 1,30, a na kombinazziju 2&3+ 1,58. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Brest - PSŽ.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oki

    20. avgust 2021 | 11:23

    Bitno da je i njeno ime tu i ona investira.

  • Valter

    20. avgust 2021 | 10:26

    Žive na Ledinama.

  • Tamoneko

    20. avgust 2021 | 11:55

    Kamo sreće da svi sportisti tako ulažu kod nas. Momak nije ukrao, svaki je evro zaradio. Očigledno ima i preduzimljivu ženu.. I samo neka rade. Srećno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA