Đuričić postigao gol za Sasuolo već u prvom kolu, Džeko pogotkom za Inter dokrajčio lošu Đenovu

Dosta golova na otvaranju sezone u Seriji A

  • 0
filip đuričić Foto: screenshot

Podsetio nas je Filip Đuričić da će i ove sezone biti jedna od glavnih udarnih igli Sasuola. Srpski fudbaler odigrao je sjajnu utakmicu koju je krunisao pogotkom na gostovanju Veroni u okviru prvog kola Serije A. Njegova ekipa došla je do jako vredne pobede, sa kojom će u znatno pozitivnijem raspoloženju krenuti u novu sezonu - 2:3 (0:1).

Mora se primetiti da je Sasuolo odigrao jednu daleko kvalitetniju utakmicu od Verone. Srpski fudbaler je do svog pogotka došao u 51. minutu posle odličnog duplog pasa sa Kaputom, kojim je odbrana domaćih ispala. Treba ipak napomenuti da je zbog dva žuta kartona Velosa, Verona ostala i sa deset igrača na terenu u nadoknadi prvog poluvremena.

Prethodno je Raspadori doveo Sasuolo u vođstvo u 32. minutu, a posle gola Đuričića videli smo i pogodak Zakanjija u 70. minutu sa bele tačke i još jedan gol gostiju u 77. minutu koji je bio delo Traorea. Do kraja je Verona uspela da smanji na prihvatljivih 2:3 preko Zakanjija koji je došao do drugog gola na utakmici.

U drugoj utakmici dana, Inter je u potpunosti uništio Đenovu. I bez Romelua Lukakua koji je prešao u Čelsi, Nerazuri su pokazali da imaju dovoljno napadačke municije, pa su zaista osramotili nemoćne goste večeras na domaćem terenu - 4:0 (2:0).

Bila je ovo utakmica u kojoj je sve krenulo naopako po Đenovu već od samog početka. Koliko u 6. minutu je Škrinjar postigao gol za vođstvo, da bi osam minuta kasnije Hakan Čalhanoglu sjajnim udarcem sa 25 metara duplirao prednost.

Još jedna greška odbrane Đenove dovela je do pogotka za Artura Vidala u 74. minutu meča, da bi konačan rezultat postavio Edin Džeko. Bosanski fudbaler je sjajno glavom ispratio loptu na centaršut Artura Vidala i poslao goste kući sa ubedljivim porazom.

Video: Tri minuta ludila na Marakani: Krstičićev volej vratio rezultat u egal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA