≫ 

Frajburg u vrhu Bundeslige, Leverkuzen se ne šali

Nove utakmice nemačkog prvenstva donele dosta uzbuđenja

  • 1
Bundesliga Foto: AP/Tanjug

Fudbaleri Kelna uspeli su da savladaju Bohum sa 2:1, u meču na kojem su nosili dresove sa imenima navijača koji su se odrekli refundacije sredstava za sezonske karte prošle sezone.

Strelac prvog gola za "Jarčeve" bio je Šaub u 82. minutu utakmice, a drugog Lemperle u 1. minutu nadoknade. Gosti su do utešnog gola stigli preko Colera u 4. minutu nadoknade. Bila je to sasvim zaslužena pobeda Kelna koji je uputio preko 20 udaraca ka golu protivnika, za razliku od Bohuma koji je došao da se brani. Miloš Pantović je odigrao 78 minuta za Bohum.

Augsburg je dočekao Leverkuzen koji ih je pregazio sa 4:1, ali čak dva autogola su gostima dala prednosti.

Bundesliga Foto: AP/Tanjug

Već dve pobede na startu prvenstva ima Frajburg koji je savladao Štutgart u gostima sa 2:3.  Majnc je savladao Grojter na svom terenu sa 3:0, dba gola smo videli u prvih 20 minuta, strelci su bili Lukoki u 15. i Salai u 18. minutu. Štoger je u nadoknadi meča postavio konačnih 3:0.

U duelu Arminije i Ajntrahta koji je odigran bez našeg Filipa Kostića koji je tražio transfer, pobednika nije bilo. Hauge je doveo goste u prednost u 22. minutu, da bi Vimer izjednačio u 86. minutu.

Bundesliga 3. kolo:

Arminija - Ajntraht 1:1

Augsburg - Leverkuzen 1:4

Keln - Bohum 2:1

Majnc - Grojter 3:0

Štutgart - Frajburg 2:3

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA