Bomba u La Ligi! Antoan Grizman se vraća u Atletiko za "samo" 40 miliona evra

Veliki povratak na Vandi Metropolitano

  • 0
Antoan Grizman Foto: Tanjug/AP

Ništa nije slutilo da će se ovo desiti, ali poslednji dan prelaznog roka je doneo i jedan veliki povratak - Antoan Grizman je novo/stari igrač Atletiko Madrida

Atletiko je čitav prelazni rok tragao za napadačem koji bi odmenio Dijega Koštu i bio potpora Luisu Suarezu, međutim, svaki pokušaj dovođenja novog igrača se izjalovio pri samom kraju.

Najveća želja je bio Dušan Vlahović, koga Fiorentina nije želela da pusti iz kluba, te se Atletiko okrenuo starom znancu - Antoanu Grizmanu.

Barselona je potpala pod ogromne finansijske probleme, o čemu govori i činjenica da nisu uspeli da produže ugovor sa Lionelom Mesijem.

Zbog novih pravila u ligi, tačnije postojanja "seleri kepa", Barselona mora da prodaje igrače. Izbor je pao na Grizmana.

Kako navode mediji, Grizman će biti pozajmljen Atletiku do kraja sezone, ali će "Jorgandžije" morati da ga otkupe na kraju sezone za cifru približnu oko 40 miliona evra.

Sve ostale transfere koji su se dogodili ovog dana možete pratiti na Telegraf blogu ovde.

Video: Lasickas rutinirano matirao golmana Kolubare: Voždovac preko Litvanca stigao do prednosti na Krovu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA