Hrvatska pomaže igračima Argentine zbog kojih je izbio skandal na meču sa Brazilom

Četvorica argentinskih reprezentativaca će u komšiliku odraditi karantin

  • 2
Emilijano Martinez Foto: AP/Tanjug

Fudbalska reprezentacija Argentine stigla je u Buenos Ajres, nakon nezapamćenog skandala koji se dogodio tokom meča sa selekcijom Brazila!

Veliki derbi južnoameričkih kvalifikacija prekinut je već u 7. minutu jer su zdravstveni radnici u Brazilu izbacili Argentince sa terena zbog povrede kovid pravila od strane četvorice fudbalera Gaučosa.

Prema važećim pravilima za suzbijanje kovida u Brazilu, svi koji dolaze iz Velike Britanije moraju odmah u 14-dnevni karantin, a igrači Argentine koji su sporni su: Emlijano Buendija, Emilijano Martinez, Đovani Lo Selso i Kristijan Romero.

Mediji sada javljaju da će Hrvatska uskočiti kao pomoć pomenutim igračima koji moraju da se vrate u Premijer ligu, ali će prethodno u "komšiliku" odraditi desetodnevni karantin. Argentinski savez (AFA) je napravio dogovor sa Aston Vilom i Martinez i Bunendija će još tokom dana krenuti u Hrvatsku.

Po sličnom modelu će se u Totenhem vratiti i Lo Selso i Romero, s tim što će oni krenuti put Hrvatske tek nakon što Argentina odigra kvalifikacioni mečs a Bolivijom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VRS

    6. septembar 2021 | 09:19

    Hrvati ne zaboravljaju da je Argentina utociste za ustase koji su u toj zemlji normalno ziveli, otud zahvalnost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA