≫ 

Ovaj je "crnji" od svog odela: Lepa španska novinarka izazvala skandal zbog fudbalera Reala

Samo jedna rečenica je bila dovoljna da potrese čitavu Španiju

  • 2
Lorena Gonzales Printskrin: Instagram/lorena_gonzalez1711

Real Madrid ovog leta nije imao buran prelazni rok, ali je poslednjih trenutaka uspeo da dovede jednog od najvećih fudbalskih talenata na svetu - Eduarda Kamavingu (18).

Kamavinga je bio fudbaler koga je PSŽ želeo da dovede čitavog leta, međutim, mladi Francuz je ipak odlučio da se oproba u španskoj prestonici.

Ipak, njegovo predstavljanje nije prošlo na baš najsjajniji način zbog novinarke španskog RTVE-a, Lorene Gonzales.

Naime, Lorena Gonzales je zaboravila da isključi mikrofon i dala je jedan rasistički komentar vezan za izgled fudbalera.

- Ovaj momak je crnji od odela koje nosi - rekla je španska novinarka, a čitav snimak je ubrzo postao viralan.

Televizija RTVE i Lorena su se brzo oglasili i uputili izvinjenje, ali sigurno je da ovakav čin neće proći bez posledica po atraktivnu špansku novinarku.


- RTVE se izvinjava zbog komentara i žalimo zbog toga. Ovi komentari nisu stav televizije i preduzećemo neophodne korake - stoji u saopštenju ove medijske kuće.

S druge strane, mnogo gore je prošla Lorena koja se izvinila u svom saopštenju, ali se takođe požalila i na veliki broj pretećih poruka koje joj pristižu svakog trena.

- Izrekla sam komentar za koji bih želela iskreno da se izvinim svima koje je vredio. Komentar nije bio maliciozan i ne sadrži rasistički ili pežorativan prizvuk, a ja nisam rasista za šta me mnogi optužuju. Razumem osudu na društvenim mrežama, ali uvrede, pretnje i linč kom sam podvrgnuta protive se zdravom razumu - napisala je u svom saopštenju Lorena.

>>> Juventus je u prva dva kola Serije A uzeo samo bod, što je upalilo sve alarme u klubu koji ima i mnogo finansijskih problema. Da sve bude gore, Stara dama danas (18.00) gostuje Napoliju koji ima maksimalnih šest bodova. Kvota na keca je 2,65, na iks 3,25, a na dvojku 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napoli - Juventus.

U galeriji ispod možete videti i kako izgleda atraktiva Lorena Gonzales.

Video: Šmekerski potez Piksija i Tadića: Gde ste pošli?! Prvo pozdravite ljude koji su došli da vas gledaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ma jok

    11. septembar 2021 | 10:22

    Bijel je ko lala, ovi se uvrijede kad mu kazes crnac (sto i jeste logicno po izgledu) kada bi mu rekao da je bjelac opet bi se posebno uvrijedio. Treba ih ignorisati potpuno kao da ne postoje svi koji se loze na to.

  • Sd

    11. septembar 2021 | 10:49

    Zašto je uvek problem govoriti istinu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA