≫ 

Duel Srba u Seriji A pripao Siniši Mihajloviću: Bolonja minimalcem slavila protiv Verone

Nastavila je Bolonja sa sjajnim rezultatima

  • 0
Siniša Mihajlović Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Bolonje, ekipe koju s klupe predvodi Siniša Mihajlovića, savladali su Veronu, gde nastupaju srpski reprezentativci Darko Lazović i Ivan Ilić, sa 1:0, te su na taj način uspeli da se domognu samog vrha tabele posle tri kola u ovoj ligi.

Pravi srpski duel je viđen u Italiji, s jedne strane trener, s druge igrači i reprezentativci naše zemlje, ali je ipak pobeda pripala onom iskusnijem - Siniši Mihajloviću.

Imao je srpski trener dosta problema početkom sezone kada je ispao iz kupa od drugoligaša, ali je ipak popravio svoju igru vremenom i sada se može pohvaliti da nakon tri utakmice ima sjajnih sedam bodova.

S druge strane, Verona se nalazi u problemu jer joj je ovo treći vezani poraz, te se sada nalaze na pretposlednjem mestu sa nula osvojenih bodova.

Heroji Bolonje u ovoj utakmici su Marko Arnautović koji je asistirao za gol Svanbergu, a ovaj je preciznim udarcem sa 16 metara pogodio sam ugao gola i time je postavio i konačnih 1:0 za svoju ekipu.

U narednom kolu, fudbaleri Bolonje će u narednom kolu igrati protiv branioca titule, fudbalera Intera, dok će Verona pokušati da dođe do prvih bodova u meču protiv Rome.

Video: Siniša Mihajlović u suzama: Vesti koje mu je saopštila mlađa ćerka su mu izazvale poplavu emocija!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA