Ilićev bizaran autogol protiv Rome: Verona šokirala Vučicu, Laciju ne vredi ni asistencija Sergeja

Samo bod za nebeskoplave protiv Kaljarija

  • 0
FK Verona autogol Foto: Printscreen / Youtube

Verona je napravila veliko iznenađenje u 4. kolu Serije A pobedom protiv Rome (3:2) na domaćem terenu, ali malo je nedostajalo da Ivan Ilić bude neslavni "junak" Vučice, pošto je u 58. minutu postigao pomalo komičan autogol.

Srpski fudbaler koji nastupa za Veronu iz najbolje namere pružio je nogu napred, kako bi izbacio loptu koja je stizala sa leve strane van kaznenog prostora, ali je umesto toga ona završila tačno iza leđa njegovog golmana.

Nisu mogli da veruju fudbaleri Verone šta je uradio njihov saigrač, pošto je faktički ponovo vratio Romu u život nakon što su Barak i Kapari "preokrenuli" rezultat posle pogotka Lorenca Pelegrinija iz prvog poluvremena za Vučicu. Međutim, samo pet minuta po autogolu Ilića, Faraoni je vratio prednost domaćima, koja je ostala na snazi do kraja meča.

U drugom meču u popodnevnom programu, Lacio je remizirao sa Kaljarijem na svom stadionu (2:2). Sve je krenulo sjajno po domaće, ali su borbeni domaćini na kraju ipak odneli bod za sebe.

Poveli su Lacijali preko Ćira Imobilea, koji je odlično reagovao na dodavanje Sergeja Milinković-Savića tik pred poluvreme. Međutim, Žoao Pedro je po povratku sa pauze poravnao rezultat, a Keita Balde je doneo potpuni preokret, koji je ostao na snazi do 83. minuta kada je Kataldi postavio konačnih 2:2.

Video: Poništen gol Partizanu, ovo će izazvati prepucavanja: VAR potvrdio odluku Simovića da je bio faul

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA