Terzić za Telegraf analizirao derbi: "Zvezda ima bolji tim od Partizana, nisam zadovoljan remijem"

Generalni direktor crveno-belih posebno je zadovoljan igrom "bonus" igrača svog kluba

  • 66
Mitar Mrkela, Svetozar Mijailović, Zvezdan Terzić Foto: Marko Jovanović

Crvena zvezda i Partizan su remizirali u 165. večitom derbiju, a generalni direktor crveno-belih, Zvezdan Terzić u izjavi za Telegraf ističe da nije zadovoljan nerešenim ishodom, jer smatra da Zvezda ima bolji tim u odnosu na Partizan.

- Crvena zvezda je bolji i kvalitetniji tim i nisam zadovoljan nerešenim rezultatom. Zadovoljan sam kako smo odigrali derbi do primljenog gola, Crvena zvezda je delovala moćno i ubedljivo. Videla se razlika u klasi. Primili smo gol iz jedinog udarca u okvir gola, iz potpuno bezopasne akcije, i to je u velikoj meri šokiralo nase igrače. Posle toga igrali smo dosta smušeno i haotično, a to ne sme da nam se događa. Osetio se i umor kod većine naših igrača jer nas je utakmica sa Bragom iscedila kao limun.

Terzić naglašava da je oduševljen igrom Zvezdinih "bonus" igrača, za koje veruje da će u budućnosti dobijati još više prilika da pokažu da su bogatstvo kluba.

- Ono što me posebno raduje je izvanredna igra naših klinaca - Erakovića, Lazetića i Stanića. Pokazali su ogroman potencijal i karakter koji je neophodan da bi igrali u velikom klubu. Uveren sam da će u narednim utakmicama pokazati da su bogatstvo Crvene zvezde. Derbi je bio na visokom nivou,  mnogo kvalitetniji nego većina prethodnih, oba tima su želela da igraju, mislim da su navijači zadovoljni.

Video: Zvezdin klinac na derbiju izveo dribling koji je bio Zidanov zaštitni znak: Piruetom okrenuo dvojicu

Generalni direktor Zvezda čestitao je na kraju Dejanu Stankoviću i igračima zbog načina na koji su uspeli da se rezultatski vrate u meč i nada se podršci navijača u pohodu na petu uzastopnu titulu.

- Čestitam Dekiju i igračima na hrabroj igri, nije lako vratiti se rezultatski u ovako važnim utakmmicama. Imamo izvanredan tim, do kraja sezone nam predstoje još dva derbija i mnogo malih utakmica. Osecam da naši navijači osećaju moć ovog tima i da će u što većem broju dolaziti da podrže naše momke u pohodu na petu uzastopnu titulu - zaključio je Terzić za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andrej

    20. septembar 2021 | 13:26

    Ja sam okoreli Zvezdaš ali brate nijedni ni drugi nemaju pojma ali Partizan je za klasu bolji. Onda se zamisli Terziću gde je Zvezda. Stanković sad, da se skine i ako ne odigra bolje od većine njih ja se obesim.

  • Ivan

    20. septembar 2021 | 13:33

    Hahah druze budi srecan sto je 1-1 jer je moglo lagano da bude bar 4 lopti u Borjanovoj mrezi. Istina, i vi ste imali 2 zicera, ali to je to. Prvo poluvreme imali ste igru, drugo poluvreme Partizan je bio bolji.

  • Unimportant

    20. septembar 2021 | 13:49

    Koji derbi si ti gledao Terzicu ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA