≫ 

Lako je Fiorentini kad Srbi igraju: Vlahović ponovo postigao gol, slavio i Đuričić, a kod Mihe nešto "škripi"

Moglo bi se reći da je ovo "polovičan" dan za Srbe u Seriji A

  • 2
Dušan Vlahović Foto: Tanjug/AP

Nastavljeno je takmičenje u Seriji A, Vlahović je iz penala doneo pobedu svojoj Fiorentini protiv Udinezea (1:0), srpski trener Siniša Mihajlović ponovo je  ostao bez tri boda, pošto je poražen od Empolija (4:2), a srpski dan je upotpunio i Filip Đuričić koji je sa svojim Sasuolom savladao Salernitanu (1:0).

Skoro ljubitelji fudbala u Srbiji nisu imali ovako "bogato" popodne što se tiče srpskih internacionalaca u nekoj od najboljih liga na svetu.

Fiorentina na krilima srpskih fudbalera, Nikole Milenkovića, Matije Nastasića i Dušana Vlahovića uspela je da dođe do sva tri boda na meču protiv Udinezea, a jedini pogodak na utakmici delo je srpskog napadača, gorepomenutog Dušana Vlahovića, koji je bio siguran sa bele tačke u 16. minutu.

Još jedan srpski reprezentativac i adut selektora naše reprezentacije, Dragana Stojkovića Piksija, je imao nastup ovog podneva, reč je o Filipu Đuričiću, čiji je Sasuolo uspešno sačuvao sva tri boda na svom terenu u meču protiv Salernitane. Strelac za Sasuolo je bio Domeniko Berardi, a naš reprezentativac je proveo svih 90 minuta na terenu.

Filip Đuričić Foto: AP/Tanjug

Ipak, nisu uspeli Srbi da budu stopstotni sa svojim klubovima, pošto je Bolonja, koju sa klupe predvodi Siniša Mihajlović poražena od Empolija sa 4:2.

Empoli je poveo sa 1:0 već u prvom minutu, kada je Bonifaci pogodio sopstvenu mrežu. Nije dugo čekala Bolonja na izjednačenje, Barou je postigao gol u 11. minutu i najavio je drugačiji tok meča.

Samo devet minuta posle izjednačujućeg gola, Arnautović je imao priliku da s bele tačke donese prednost Bolonji, ali nije bio precizan, što je grubo kaznila ekipa Empolija.

Prvo je Pinamonti postigao gol u 32. minutu, a potom je Bajrami u 53. povisio na 3:1. Arnautović je golom u 77. minutu nagovestio da bi Bolonja mogla da izvuče makar remi, ali ipak je sve nade otklonio Riči novim pogotkom u 93. minutu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: 2:1! Za koga? Ma, laže: Vlahović mislio da se šale s njim kad su mu rekli da je Portugal pobedio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA