≫ 

Neviđena greška golmana u 95. minutu i "bomba" sa 30 metara obeležili mečeve Prve lige Srbije

U centru pažnje golman Žarkova i fudbaler Mačve

  • 0
FK Mačva Šabac Printskrin: Youtube/Prva liga Srbije

Utakmice 10. kola Prve lige Srbije nisu donele smene na samom vrhu tabele, ali svakako jesu nekoliko neočekivanih rezultata i poteza o kojima će se pričati!

Jedan od tih neočekivanih rezultata jeste i poraz Žarkova od Bačke kod kuće (1:0), i to posle neverovatne greške golmana domaćeg tima Jevrića koji je praktično poklonio gost Ristovskom.

Igrao se 95. minut, samo se čekalo da sudija odsvira kraj utakmice,a  jevrić je imao loptu u svojim nogama. Trenutak nepažnje i protivnički igrač naterali su ga da pogreši, što je Ristovski iskoristio i pogodio za tri boda Bačke. Taj momenat možete pogledati od 2.45 na videu ispod.

Korak za vodećom Inđijom, koja je sa 3:1 dobila Zlatibor, drži i Mačva koja je pobedila Grafičar spektakularnim golom Đorđa Belića za konačnih 2:1. Bila je to strašna bomba sa 30 metara u 88. minutu, koja je uz pomoć prečke završila iza leđa Stankovića.

Grafičar je vodio na obvom meču od 20. minuta golov Vidića, ali je Pešić do kraja poluvremena zjednačio rezultat i tako najavio lošu seriju Grafosa i četiri poraza u poslednjih pet mečeva. A što se tiče gola Belića, njega možete pogledati od 5.20 na videu ispod.

>>> Superklasiko River Plejt - Boka Juniors igra se večeras od 22.00. Gostima je ovo možda i poslednja prilika da se uključe u trku za titulom, dok bi Riveru i iks bio po meri. Kvota na keca je 2,40, iks je 3,20, a dvojka 3,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za River - Boka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA