Superliga krenula u kontranapad na UEFA: Traže dozvolu Evropske unije da osnuju ligu

Jasno je da ideja još nije umrla, iako će biti promena u odnosu na prvobitni predlog

Komentari

  • Vitez Koja

    14. oktobar 2021 | 21:53

    Mi sada u košarci nemamo klupskog prvaka Evrope već godinama.Evroliga je obesmislila takmičenje.Koliko čujem tek će ubacivanjem klubova iz Britanije,još Nemačkih i Francuskih, samo zato što su velika tržišta i može da se uzme lova.Dovode se izanđani NBA igrači i ubijaju se škole košarke.Tako će biti i u fudbalu ako budu uveli taj propast od lige.Propast je za čitav fudbal jer će se obesmisliti sportsko takmičenje, već će biti isključivo bitno ko ima veći budžet.Real, Barsa, Liverpul.. će često igrati u Šangaju, Njujorku...pred gledaocima kojima je bitno samo da se nažderu i napiju nekog đubreta, a da pri tom ni ne znaju pravila fudbala, ali je bitno da plate kartu i da mogu da se naplate žestoko TV prava.Mene ni sada ako ne igraju u košarci Evroligu Zvezda ili Partizan ne zanima da gledam, jer takmičenje je tamo neki turnir odabranih ekipa i taj pobednik će dobiti lovu i to je to.Sada i jeste draž da neki Šerif, Zvezda, Partizan,Malme.. ima šansu da se takmiči i da pobednik zaista bude najbolji u Evropi.

    • 14. oktobar 2021 | 22:21

      Titty Mcboon

      @Vitez Koja

      Tacno tako, lepo receno ali lova je preuzela sve u skoto svim sportovima i to je odavno postao biznis a ne sport sto je samo dokazano sa ovim arapima koji kupuju klubove kako se sete

  • Mire

    14. oktobar 2021 | 21:51

    Drago mi je ! Treba stati na put uefi ali i fifi primili su mimo svih pravila šiptare u evropsko i svetsko takmičenje , jasno je kao dan da nijedna zemlja nemože biti članica fifa i uefa ako nije članica UN .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA