≫ 

Novi slučaj korona virusa u Crvenoj zvezdi

Srpski šampion nikako da se oslobodi zaraze...

  • 3
Crvena Zvezda - Vojvodina

Foto: Nikola Tomić

Pomoćni trener Crvene zvezde Nenad Milijaš pozitivan je na korona virus.

Nekadašnji kapiten i istaknuti prvotimac, a sada jedan od pomoćnika u stručnom štabu Dejana Stankovića, ima blage simptome i zbog toga mu preostaje samo da prođe period izolacije, kako bi se vratio starim dužnostima.

Kada je u pitanju ostatak tima, u ovom trenutku u izolaciji zbog korona virusa je samo Rišairo Živković, dok Aleksandar Katai još nije počeo da trenira iako je negativan.

Crvena zvezda u subotu od 15.55 časova gostuje Kolubari u Lazarevcu, posle čega je sledi meč Lige Evrope sa Mitjilandom u Danskoj.

Ranije danas trener Dejan Stanković je otkrio da se vakicinisao trećom buster dozom, posle problema sa koronom kojih je bilo u njegovom timu.

- Lično sam se vakcinisao skoro trećom dozom, moja familija takođe i ne znam kako možemo drugačije da „završimo“ koronu, ako ne budemo odgovorni sami prema sebi. To je nešto s čim se borim, jer se svakog dana pojavi neko sa problemom i tome treba stati na put - rekao je Stanković.

Video: Partizan slavio u omladinskom Večitom derbiju: Milovanović i Jevremović upucali Zvezdu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA