≫ 

Real pobedio komšije i izbio na čelo Primere, Jovića više nema nigde

Evidentno je da Anćeloti više nema poverenja u srpskog napadača

  • 4
Real Madrid Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Reala iz Madrida savladali su Rajo Valjekano sa 2:1 u poslednjem meču subotnjeg programa u Primeri i novom pobedom izbili na vrh tabele ispred Real Sosijedada i Sevilje.

Nije bilo lako četi Karla Anćelotija jer su se komšije iz predgrađa Madrida isprsile u drugom poluvremenu, ali je pobeda upisana i obezbeđeno prvo mesto na vrhu lige tokom reprezentativne pauze.

Madridski tim poveo je u 14. minutu golom Tonija Krosa na asistenciju Marka Asensija. Prednost je duplirao prvi strelac tima Karim Benzema u 38. minutu na asistenciju Alabe.

To je bio deseti gol Francuza u Primeri u kojoj je i najbolji asistent ovog takmičenja, sa sedam asistencija.

Propustili su domaćini nekoliko prilika da zabeleže ubedljiviju pobedu i u nastavku, a najbolju je imao Rodrigo početkom drugog dela. Gosti su u 77. minutu ublažili poraz preko veterana Radamela Falkaoa koji tako nastavlja da trese mreže od dolaska u Madrid.

"Srpski Falkao" Luka Jović presedeo je čitav meč na klupi za rezerve domaćeg tima. Ovo je treći vezani meč u ligi na kome nekadašnji napadač Crvene zvezde nije zabeležio ni minut pa nema sumnje da je rastanak blizu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hogar

    7. novembar 2021 | 11:48

    Dubočica je poslala zvaničnu ponudu Realu za balvana. Fale samo detalji da se transfer realizuje. Ali možda im posao pokvari Gadžin Han koji se ozbiljno uključio u trku, pa je sad balvan na slatkim mukama.

  • Vlado

    7. novembar 2021 | 10:20

    Komentari i članci o igraču Joviću postaju smiješni.Igrač koji u godinu dana odigra 45 minuta svakodnevno se o njemu pišu toliko nebitne stvari dati dođe više zlo.Imate toliko mladih igrača koji zaslužuju pažnju pa pišite o njima ostavite se više Jovića.

  • Zeljko ex JSO

    7. novembar 2021 | 10:05

    E moj sinko,starlete nikom nisu ništa dobro donele?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA