≫ 

Devojčica koja je dobila dres od Ronalda kažnjena zbog upada na teren posle utakmice

Edison Vilan (11) tretiraju kao i svakog drugog izgrednika

  • 5
Kristijano Ronaldo, devojcica dres Foto: Tanjug/AP

Devojčica Edison Vilan (11) koja je postala hit na internetu kada je utrčala u teren i zagrlila Kristijana Ronalda posle meča sa Republikom Irskom, ponovo je u centru pažnje. Ovog puta zbog kazne koju je dobila.

Iako je u centru pažnje bila samo nekoliko sekundi, devojčica će biti kažnjena sa 3.000 evra. Ona je to otkrila u jednom od mnogobrojnih gostovanja koje je imala dan nakon meča u Dablinu.

Pričajući za lokalni radio rekla je da je kažnjena zbog utrčavanja u teren, ali je njen otac otkrio da nema nikakv problem sa tim i da će rado platiti kaznu koju je njegova ćerka dobila.

Ona je u istoj emisiji objasnila i kako se uopšte našla na terenu sa velikim fudbalskim zvezdama, odnosno kako je dotrčala do Kristijana Ronalda koji joj je poklonio dres.

- Sedela sam u drugom redu, preskočila sam prvi i ogradu. Videla sam da radnik obezbeđenja trči za mnom, a da još dvojica dolaze sa strane. Samo sam nastavila da trčim kako me ne bi stigli - objasnila je Edison.

U jednom trenutku je počela da viče za Kristijanom Ronaldom. Portugalac je obezbeđenju rekao da je puste, zatim su se pozdravili i zagrlili, a na kraju je Portugalac dao poklon koji sasvim sigurno ima veću vrednost od 3.000 evra kolika je njena kazna za ovaj prekršaj.

Video: Pred nama su dva finala: Naoštreni Portugalci se spremaju za Irsku i Srbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prodala

    12. novembar 2021 | 23:36

    Bi Roditelji za glupi DRES.

  • Miodrag

    13. novembar 2021 | 02:09

    Ni jedan zakon u civilizovanom svetu ne može da sankcioniše jedanaestogodišnje dete, može samo roditelja ili staratelja.

  • 🐐

    13. novembar 2021 | 00:50

    Ja bih dao 10000€ Takva veličina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA