Bajern u neverici posle poraza od Augzburga: "Obično protiv ovakvih ekipa damo pet golova"

Lider Bundeslige još jednom je pokazao da nije nepobediv

  • 3
Manuel Neuer Nojer Foto: Marko Jovanović

Fudbaleri Bajerna iz Minhena sinoć su iznenađujuće poraženi od Augzburga u utakmici 12. kola nemačke Bundeslige. Deluje da višegodišnji šampion ove zemlje više nije nepobediv kao ranijih godina, pošto je ovim neuspehom dao šansu Borusiji da se približi na samo bod zaostatka.

Domaći tim iznenadio je Bavarce u prvom poluvremenu kada je preko Madsa Pedersena i Andrea Hana došao do dva gola prednosti. Robert Levandovski je do pauze smanjio na 2:1, ali niko nije pomislio da bi to mogao da bude i konačan rezultat utakmice.

Nakon poraza pred kamere su izašli Manuel Nojer i Tomas Miler, koji nisu mogli da skriju razočaranje zbog još jednog neuspeha u domaćem šampionatu, gde su ranije gospodarili.

- Naravno da smo razočarani. Ovakve ekipe moramo da pobeđujemo, to je sigurno. Bolji smo od njih. Nismo bili na nivou u prvom poluvremenu, bili smo neaktivni i nismo dovoljno bili hrabri da idemo u napad. Brine me što nismo stvarali šanse. Videli ste u ranijim mečevima, obično protiv ovakvih timova damo pet golova. Nažalost, ne danas – kritičan je Nojer.

Za Tomasa Milera ovo je bila istorijska utakmica, pošto je postao prvi igrač Bavaraca koji nije golman, a koji je upisao 600 nastupa za klub. To mu nije bilo nimalo bitno.

- Prvo poluvreme je bilo jako loše. Baš loše. U drugom se videlo da želimo gol, ali nismo došli do njega. Možda je samo nedostajalo malo sreće. Ovo je ozbiljan udarac za nas, posebno za samopouzdanje sa kojim želimo da uđemo u svaku utakmicu – rekao je Miler.

Video: Šta znači reč piksizam? Saša Zdjelar o bezobrazluku i inatu Srbije i selektora Stojkovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    20. novembar 2021 | 10:45

    Јел играо за Аугсбург Бобадиља...пита ортак, гробар😂😂😂

  • Mare

    20. novembar 2021 | 12:39

    Al su se kladionice nafatirale para...

  • D2ka

    20. novembar 2021 | 11:02

    Ajmo BORUSIJAAAAAAA dosta ovih klosara iz bajerna!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA