≫ 

Južna Amerika neće dobiti novog kralja, Palmeiras posle produžetaka osvojio Kopa Libertadores!

Kakva predstava je viđena u Urugvaju

  • 0
Palmeiras, Flamengo

Foto: Tanjug/AP

Nećemo imati novog šampiona Južne Amerike u fudbalu, pošto je ekipaPalmeirasa odbranila titulu osvojenu 2020. godine! Zeleno-beli su ovog puta savladali Flamengo sa 2:1, tek nakon produžetaka čime su osvojili novu titulu u najprestižnijem takmičenju na ovom kontinentu.

Utakmice ovog takmičenja obično obiluju sa previše "ludosti", što je pokazao i ovaj meč. Prepun stadion, požrtvovanje na obe strane terena i vrhunska zabava za sve ljubitelje fudbala.

Palmeiras je došao do prednosti već u šestom minutu meča, kada je Vega iskoristio sjajnu asistenciju Majkea i doveo svoju ekipu u prednost. Flamengo je potom jurio rezultat, čitavu utakmicu su napadali, da bi do izjednačenja došli tek u 72. minutu, kada je popularni "Gabigol", Gabrijel Barbosa, postigao gol za 1:1, čime je doveo svoju ekipu u produžetke.

 

Međutim, Flamengo je napravio u produžetku samo jednu grešku i ta greška ga je koštala pobede u ovom meču. Jedan od štopera je pogrešio, Dejverson je ostao sam, oči u oči sa golmanom, Alvešom i njega je poslao u jednu stranu, dok je lopta otišla u sasvim drugo, čime je Palmeiras došao do 2:1 i trofeja u ovom prestižnom takmičenju.

 

Inače, ovo je ekipi Palmeirasa treća titula u ovom takmičenju, dok je Flamengo ostao na jednom manje.

Video: Dvostruko slavlje Flamenkosa dovelo do manjih nereda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA