≫ 

Bajern izgrizao i Vukove, Levandovski srušio rekord Gerda Milera star 50 godina

Još jedno ubedljivo izdanje najboljeg nemačkog tima

  • 2
robert levandovski Foto: Tanjug/Ap

Bajern je u velikom stilu okončao jesen, pobedom nad Volfzburgom u Minhenu od 4:0 u noći u kojoj su padali rekordi Bundeslige.

Šteta je samo što zbog pandemije nije bilo publike da u velikom broju pozdravi Roberta Levandovskog golgetera koji je stigao do 43. gola u kalendarskoj godini i tako oborio rekord čuvenog Gerda Milera star 50 godina.

Poljak je novim pogotkom stigao do brojke od 19 u ovoj polusezoni i ukoliko Haland sutra ne postigne het-trik biće kralj strelaca u Bundesligi u prvom delu sezone. Goleadu moćnog Bajerna otvorio je u sedmom minutu Tomas Miler koji je na taj način obeležio 400. utakmicu u crvenom dresu.

Bavarci su dominirali svih 90 minuta, igrali viktorije pred golom slabih gostiju, a pobedu su golovima overili štoper Upamekano u 57, Liroj Sane u 59. i Levandovski u 87. minutu.

Bajern tako na tronedeljnu pauzu odlazi sa velikom prednošću na tabeli kao favorit da i deseti put uzstopno osvoji titulu šampiona Nemačke.

Jednostavno, ekipi Julijana Nagelsmana nema ravnih u Nemačkoj pa im ostaje da se trkaju sami sa sobom i obaraju rekorde.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    17. decembar 2021 | 23:12

    E nemci, srbija vele sila kod nas tribine pune..

  • vk

    18. decembar 2021 | 01:33

    Kojeg gert miler. Gert miler ima 86 gola u kalendasku godinu njegov rekord oborio jedini Messi 91u kalendarsku godinu proverite stats

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA