Legenda italijanskog fudbala: Vlahović je najbolji igrač Serije A, drugi je u Evropi

Bobo Vijeri nema dilemu kadaje Srbin u pitanju

  • 0
Dušan Vlahović Foto: Marko Jovanović

Dok u Italiji traje drama oko Salernitane i njihovog potencijalnog izbacivanja iz Serije A koje bi naškodilo i Dušanu Vlahoviću, tamošnje legende "na sva usta" hvale srpskog napadača koji je polusezonu završio kao strelac lige.

Poslednji u nizu koji je imao samo reči hvale na Vlahovićeme partije jeste nekadašnji reprezentativca Italije Kristijan Vijeri koji tokom razgovora za "Korijere dela sera" nije imao dilemu ko je trenutno najbolji u Seriji A.

- Vlahović je, bez dileme, najbolji igrač prvog dela sezone Serije A. On je, uz Halanda, najbolja čistka devetka Evrope. Na međunarodnom nivou, stavio bih Halanda na prvo, a Vlahovića na drugo mesto - rekao je Vijeri.

Nije nekadašnji napadač imao dilemu ni kada je u pitanju najbolji trener polusezone, ako i tim koji vidi na čelu Serije A na kraju.

- Vinćenco Italijano je najbolji trener, radi interesantan posao sa Fiorentinom ove sezone. Što se tiče Skudeta, Inter, Milan, Atalanta i Napoli su favoriti. Međutim, ja zbog iskustva Inter na kraju vidim kao šampiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA