≫ 

Tvrdnje iz Rusije: Marko Nikolić u CSKA? To se neće desiti...

Barem tako javlja jedan tamošnji novinar

  • 9
Marko Nikolić Foto: Marko Jovanović

Ruski novinar Nobel Arustamjan oglasio se posle vesti da je Marko Nikolić blizu mesta trenera CSKA i tvrdi da srpski stručnjak početkom 2022. godine neće sesti na klupu ovog velikana.

Tamošnji "Sport Ekspers" je prvi objavio da je Nikolić već dogovorio uslove i da će nekadašnji trener Lokomotive uskoro preuzeti Armejce, ali Arustamjan se poziva na svoje izvore i demantuje ove tvrdnje.

- Kolege pišu da bi Marko Nikolić mogao da dođe u CSKA u januaru. Prema mojim informacijama, to se neće desiti. Aleksej Berezucki nastavlja da bude glavni trener tima i pripremaće tim za prolećni deo sezone - napisao je ruski novinar i dodao:

- S obzirom na Nikolićevo iskustvo i popularnost u Rusiji, priznajem: ove jeseni je nuđen CSKA. Da, možda je bilo nekih razgovora. I sam Marko je rekao da ima ponuda iz Rusije. Ali CSKA veruje Berezuckom i njegova pozicija će biti nepromenjena. Aleksej neće nikuda ići.

Nikolić je Lokomotivu napustio početkom oktobra, a glavni razlog toga je bio dolazak Ralfa Rangnika koji je želeo da uspostavi novu filozofiju u klubu, pa je doveo nekoliko mladih igrača i umesto napada na titulu, kao glavni cilj postavio razvoj igrača.

Nekadašnjem treneru Partizana se to nije svidelo, pa je usledio sporazumni raskid ugovora, koji je i naplatio sa tri miliona evra. Ukoliko ne preuzme CSKA, to ne znači da neće ostati u Rusiji - jer je i Krasnodar jako zainteresovan da ga dovede.

Video: Marko Nikolić o Stanojeviću i Lalatoviću pred derbi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JSD zagreb

    29. decembar 2021 | 16:53

    Pređi ti Floru da treniraš da partizanu osiguraš 6 bodova, da ne pukne opet bruka!

  • zasto ne pisete

    29. decembar 2021 | 16:30

    Ovaj ima jaci marketing nego fudbalsko trenersko znanje..

  • zaniste pisali

    29. decembar 2021 | 17:30

    da on preuzima juventus

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA