≫ 

Argentinskom DJ-u prete smrću zbog Mesija: "Kažu da sam ga zarazio i da sam ubica"

Fer Palasio se požalio na poruke koje dobija od fanova argentinskog fudbalera

  • 1
Lionel mesi, Fer Palasio, DJ Foto: Instagram.com/ferpalaci0

Lionel Mesi je još jedna od sportskih zvezda koja je ovih dana zaražena korona virusom. Mesi je sa suprugom Antonelom proveo odmor u rodnom Rozariju, gde je išao i na žurke i provodio se, a uslikan je i sa jednim poznatim di-džejom Ferom Palasijom, koji je ni kriv ni dužan postao dežurni krivac Mesijevim fanovima na društvenim mrežama.

Fer Palasio se oglasio na društvenim mrežama nakon gomile poruka koje je dobio, među kojima su bile i pretnje smrću.

- Vidim da sam trend na Tviteru zato što je Mesi pozitivan na korona virus - rekao je DJ, koji je objavio rezultate svog PCR testa, koji dokazuje da je negativan na korona virus.

- Optužili su me da sam ga inficirao. Čak su me i zvali ubicom. Dobio sam mnogo ružnih privatnih poruka. Juče sam bio testiran, jer sam putovao u Urugvaj i nemam korona virus - rekao je uznemireni Palasio.

Video: Porodična idila u familiji Mesi: Stariji brat beskrupulozno uklizao mlađem pred Leovim očima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • panic

    3. januar 2022 | 16:55

    sve montaza niti je zarazen niti ovaj dobija poruke jednostavno nije vakcinisan i treba mu ono PRELEŽAO da nebi imao nikakvi problema tako sada svi sportisti rade ovi nizerazredni mora da se vakcinišu i zato svakodnevno nekoliko sportista IZNENADA UMRE procitamo e to je od VAKCINE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA