Lukaku se pokajao zbog izjave da je nesrećan u Čelsiju, Tuhel mu oprostio

Belgijanac ipak neće proći nekažnjeno

  • 0
Romelu Lukaku Foto: Tanjug / AP

Puno buke je podigla izjava Romelua Lukakua kako nije zadovoljan u Čelsiju i da mu je žao što je otišao iz Intera. To ga je koštalo čak i mesta u sastavu za derbi meč protiv Liverpula, međutim izgleda da je ta saga završena.

Lukaku je u novogodišnjem intervjuu za ''Skaj Italija'' rekao kako nije zadovoljan situacijom u Čelsiju, a potkačio je i trenera londonskih ''plavaca'' Tomasa Tuhela.

- Fizički sam dobro. Ali nisam zadovoljan situacijom u Čelsiju. Tuhel je odlučio da igra s drugim sastavom. Neću da odustanem, biću profesionalac. Nisam zadovoljan situacijom, ali sam profesionalac i sada ne mogu da ostanem.

Zbog ove izjave morao je da snosi posledice uvređenog Tuhela, koji ga je odstranio iz tima. Srećom po napadača, ne zadugo.

Belgijanac je svoju kaznu odradio u meču protiv Liverpula tako što nije bio uvršten u sastav za utakmicu, a kako prenosi italijanska ''Republika'' iako je Lukaku rešio situaciju sa trenerom, snosiće još jednu posledicu.

Napadač Čelsija moraće da plati pola miliona evra klubu zbog svojih izjava u pomenutom intervjuu, ali će biti vraćen u tim.

Video: Serhio Aguero u suzama: Emotivni govor za oproštaj od fudbala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA