Stanojević nakon poraza od Bašakšehira: "Povreda Pantića verovatno teže prirode, zadovoljan sam utakmicom"

Poraz crno-belih od turske ekipe ostao u senci povrede Danila Pantića

  • 6

Fudbaleri Partizana odigrali su drugi pripremni meč na pripremama u Turskoj u kom su poraženi od Bašakšehira minimalnim rezultatom. Jedini gol na meču bio je delo Epureanua, koji je mrežu crno-belih zatresao u poslednjem minutu prvog poluvremena nakon kornera. 

Prvo pitanje za Aleksandra Stanojevića nakon utakmice odnosilo se na Danila Pantića, koji je meč napustio već u osmom minutu zbog povrede kolena. Kako kaže šef stručnog štaba crno-belih, povreda je verovatno teže prirode.

- Izgleda da se teže povredio, sačekaćemo detalje, ali ne izgleda dobro. Svi smo tužni zbog toga i žao nam je da tako izađe iz cele ove priče ta velika povreda. Sačekaćemo da vidimo šta je u pitanju, ali... Videćemo... - kaže Stanojević sa vidnim razočarenjem.

Nakon toga, prokokomentarisao je trener Partizana utakmicu koju je ocenio pravom takmičarskom, a pohvalio je svoju ekipu na tome da nisu dali prostora za šanse Bašakšehiru.

- Bila je dobra utakmica, takmičarska. Oni su u početku dominirali više, mi smo imali dobre tranzicije, nisu nas ugrožavali, nisu stvorili nijednu šansu, gol su nam dali iz prekida u poslednjem minutu prvog poluvremena. Mi smo imali jednu, dve šanse, nije bilo mnogo šansi ni na jednoj strani, ali je bila jedna prava takmičarska utakmica. Generalno sam vrlo zadovoljan sa svime, vratili su se Natho i Marković, polako sklapamo ono što nam je potrebno.

Na pitanje da li je Bašakšehir prejaka provera s obzirom da su crno-beli u Turskoj sedam dana i da im je ovo druga pripremna utakmica, Stanojević je odgovorio potvrdno, ali i rekao da je to put kojim Partizan ide s obzirom da su pripreme kratke.

- Sigurno da jeste, oni su u ritmu prvenstva. Imamo teškog rivala kao što je Dinamo Moskva, kratke su pripreme, prvenstvo nam počinje već 12. februara, nakon toga i Evropa. Zadovoljan sam, izuzetni su protivnici i to je put kojim idemo - zaključio je Aleksandar Stanojević.

Video: Vodi Bašakšehir, strelac je Epureanu: Gol u 44. minutu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ramaro

    29. januar 2022 | 17:20

    Ako je ovo zadovoljavajuca igra , a do pocetka prvenstva jos 2 nedelje onda ne znam ko je ovde lud, a ko zbunjen, a ko pametan.

  • SrbskiBek

    29. januar 2022 | 17:05

    Tu je LOLA !!! univerzalac ..stavi njega ..

  • joco

    29. januar 2022 | 20:46

    Samrok stanoje zadovoljan porazom.😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA