Jojićeva majstorija i Rikardova snalažljivosti: Evo kako je Partizan "nokautirao" Radnički

Već posle prvih 45 minuta, crno beli imaju prednost od dva gola

  • 0

Fudbaleri Partizana dočekuju Radnički iz Kragujevca u 23. kolu Superlige Srbije. Crno beli su bili veliki favorit pred ovaj duel, a to su opravdali i u uvodnih 45 minuta, pošto su brzo došli do vođstva od 2:0. Rikardo  je "načeo" mladog Lukića, a Miloš Jojić ga je "dokusurio".

Nešto ranije je Zvezda savladala Proleter, te je tako nametnula mini pritisak na Partizan, jer su se crveno beli tom pobedom nešto ranije u Novom Sadu približili crno belima na samo dva boda.

Po svemu sudeći, Partizan nije poklekao pod tim pritiskom, već je krenuo još silnije samo. Rikardo je postigao prvi gol na meču, akcija iz tri poteza je rezultirala time da ovaj napadač ostane sam ispred golmana Lukića, koga je veoma lako prebacio i tako doneo prednost svom klubu.

Kako je to izgledalo možete pogledati na početku teksta.

Drugi gol je bio znatno efektniji, Jojić je uzeo loptu na nekih 20-ak metara, povukao ju je na levu nogu i sa 18 metara je šutirao jako i precizno, Lukić je reagovao, ali nije bio ni blizu toga da dohvati loptu.

Kakvu golčinu je postigao Miloš Jojić, možete pogledati u nastavku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA