≫ 

"E, svaka ti čast, majstore, kada ti ovo nije penal": Komentator u neverici, Mitrović pitao sudiju ima li oči

Situaciju je gledao preko 10 puta, ali je na kraju ipak odlučio da ne pokaže na belu tačku

  • 0
Aleksandar Mitrović, Fudbalska reprezentacija Srbije, Mađarska Foto: MN Press

Srbija je pobedila Mađarsku sa 1:0 u Budimpešti i tako nastavila dobru seriju nakon plasmana na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Mogli su Orlovi i do ubedljivije pobede, ali nisu iskoristili nekoliko izglednih šansi u drugom poluvremenu, ali im nije suđen ni očigledan penal, koji je slovački arbitar Filip Glova odlučio da ne svira, iako je dobio poziv iz VAR sobe, a snimak gledao preko 10 puta.

U situaciji kada je Radonjić posle dobrog prodora vratio jednu povratnu loptu na peterac, tamo je oboren Mitrović, koga je odbrameni igrač Mađarske vukao jedno 7-8 metara. Istina, faul je započeo izvan kaznenog prostora, ali je Mitrović izdržao na nogama duboko u šesnaestercu, gde je i dalje ruka Fiole bila na njegovom dresu.

Međutim, sudija je odlučio da ne svira penal i tako šokirao i naše reprezentativce, ali i komentatora meča, koji je to prokomentarisao sledećim rečima:

- E, svaka ti čast, majstore, kada ovde nisi video penal... Nema veze, prijateljska je utakmica u pitanju, ali ovo je stvarno bilo toliko očigledno.

I Mitrović je imao gestikulaciji ka sudiji, koga kao da je pitao da li ima oči.

Pogledajte i sami kako je to izgledalo:

Video: Mitrović za godinu dana od tragičara do heroja nacije: Da mi je neko rekao ne bih verovao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA