≫ 

"Kako vas to ne zanima što ste izgubili?": Selektor Stojković odgovorio danskom novinaru na jednostavan način

 ≫ 

Selektor "orlova" je takođe naveo da bi Srbija mogla da se sretne sa Danskom na Mundijalu i da bi to onda bilo značajno rezultatski

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Vladan B.

    31. mart 2022 | 07:47

    Dobro se zna da smo svi selektori. Rajković da igra samo protiv Nemačke ili Brazila, ako se sretnemo u finalu S. prvenstva. Predlog da brani Milinković. Onda naš čuveni desni bek, Milenković. Dečko ne upravlja svojim postupcima, na žalost. Stalno na pogrešnom mestu, i pogrešna odluka.. Resenje je 4 igrača u odbrani. Veljković i Mitrović obavezno kao stoperi. Požrtvovani, pametni pre svega, sa osećajem za prostor. Nastasic može da menja po potrebi nekog od njih. Pavlović dobar levo. Spajić fantastičan desno. Gudelj!? Nemam dilemu, opustio se i greši li greši. Vreme za klupu. Imamo zadnjih vezanih igrača. Grujić, Lukić,Maksimović.. I glavni problem u našoj ekipi, naš lažni vodja ekipe, Dušan Tadić.. Čovek je u stanju čak i Gudelja da nadmaši u broju pogrešnih pasova. Njegove lopte, ne da nemaju oči, one nemaju glavu. On da jednu, ili dve precizne lopte na celoj utakmici. Zahvaljujući tome što imamo fantastične napadače, oni to realizuju i on ispadne bitan igrač kao asistent. Predlažem da se uvodi u igru tek u 88.minutu,jer do kraja utakmice će imati priliku bar dva, mozda i tri puta da odigra pas ili plasira centaršut i tada će njegova uloga biti savršena. Ovako usporava igru. Kostić se načeka i natrči za džabe, ne upotrebljiv dok se ovaj u svojim eksperimentima ne razuveri da njegova svaka nova ideja nije dobra. I zamerka za selektora. Kad izadješ i želiš pobedu onda povedi dva centarfora. Da Mitrović ne igra protiv četvorice, a i ovi drugi naši centarfor su vrh. Pozdrav.

  • justice for targeted individuals

    30. mart 2022 | 22:22

    trebamo pozvati fejsala mulića!

  • Laki69

    30. mart 2022 | 14:04

    Sa ovakvom kriminalnom odbranom nemamo čemu da se nadamo, kao da su se prvi put videli na ovoj utakmici, strašno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA