≫ 

Predrag Rajković opljačkan u Francuskoj: Lopovi mu odneli bukvalno sve, ostali samo goli zidovi

Veliki šok za srpskog golmana

  • 52
Predrag Rajković Foto: Marko Jovanović

Predrag Rajković, golman Remsa i reprezentacije Srbije, opljačkan je u Francuskoj. Lopovi su iskoristili period kada je srpski golman bio sa reprezentacijom i odneli apsolutno sve iz njegovog doma, saznaje Telegraf.

Provalnici su upali u kuću srpskog golmana i tom prilikom pokupili apsolutno sve stvari. Od nakita, garderobe, pa sve do uređaja i nameštaja. U stanu nije ostalo ništa, sem golih zidova.

Rajković je, zajedno sa svojom suprugom, došao u Srbiju pre oko 15 dana, kako bi se priključio reprezentaciji Srbije, ali i usled smrtnog slučaja koji je zadesio njegovu suprugu Anu Rajković.

Nakon utakmice sa Danskom na kojoj je čuvao gol srpske reprezentacije, Rajković se vratio u Francusku sam, dok je njegova supruga ostala u Srbiji.

Kada je ušao u stan imao je šta i da vidi, ili bolje rečeno, nije imao šta da vidi. U stanu nije ostalo apsolutno ništa. Lopovi su očigledno dobro znali da se srpski fudbaler, kao ni njegova supruga, neće vraćati brzo u Francusku, iskoristili su trenutak i pokupili sve stvari.

To nije prvi put da je Predrag Rajković opljačkan u Francuskoj, pošto je već jednom u februaru 2020. godine doživeo sličan scenario, ali se tada u stanu našla i supruga Ana.

Tom prilikom provalnici su odneli nakit i satove u vrednosti od oko 100.000 evra, a sada je pričinjena mnogo veća šteta.

Video: Milan Kalinić odbranio mrežu Crvene zvezde: Istrčao na teren za ženski tim protiv omladinaca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mila

    30. mart 2022 | 22:07

    Већ једном опљачкан и није поставио системе заштите?! Зато је и голман

  • Lik

    30. mart 2022 | 22:10

    Da je u Srbiji ovo vec bi bili komentari kako smo mi ovakvi i onakvi i najgori kako samo u Srbiji to može da se desi itd itd. Meni samo nije on jasan kako nije povezan na alarm u nekoj agenciji. Ne verujem da su mu Pink panter upadali pa da su tako brzo sve odneli

  • Milan

    30. mart 2022 | 22:16

    Vidite sta je materijalno,danas imas sutra nemas.Bolje biti srecan i sa malo,tad nece niko da te pljacka 😄😄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA