Evo zbog čega je Savić "poludeo" u Madridu: Foden se "valjao" kao Nejmar, Crnogorac počeo da ga vuče po terenu

Posle toga usledile su i brojne nemile scene

  • 0
Tuča, Stefan Savić Printscreen: Twitter

Mnogo tenzija izbilo je u završnici meča između Atletiko Madrida i Mančester sitija. Naročito upečatljiv je bio momenat iz 89. minuta u kojem je došlo do sukoba između Stefana Savića i gotovo kompletnog sastava Mančester sitija.

Crnogorski fudbaler je bio ljut na Fila Fodena, koji se posle jednog njegovog starta "valjao" po terenu. Iako je nakon prekršaja izašao van aut linije, on se nekako dokotrljao do granica igrališta, što je očigledno razbesnelo Savića, koji je potom krenuo da ga vuče po terenu.

U gužvu su uleteli i drugi fudbaleri Sitija, među kojima su najratoborniji bili Nejtan Ake, Džon Stons... Ni igrači Atletika nisu mirno stajali po strani, pa je i Markos Ljorente između ostalih, želeo da raščisti "neraščišćene" račune.

Nakon toga su usledile i nemile scene u tunelu, o kojima smo već pisali, a zbog kojih je morala da reaguje i policija. U videu koji se nalazi u vesti pogledajte detalj koji je bio "inicijalna kapisla" za nerede u Madridu.

Video: Sneki uletela u svlačionicu srpskih fudbalerki posle senzacije protiv Nemačke: Oplele kolo zajedno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA