Fudbaler Novog Pazara napucao Lalatovića, ovaj pao na zemlju držeći se za leđa, publika u ekstazi

Ruku na srce, sve se desilo nenamerno, ali je to bilo dovoljno da publika ustane na noge i ovo pozdravi ovacijama

  • 19

Najavio je Nenad Lalatović pred samu utakmicu da mu se sprema "linč" od strane navijača Novog Pazara, međutim, prvi udarac srpskom stručnjaku zadao je fudbaler domaće ekipe Mirza Delimeđac, koji ga je nenamerno napucao loptom.

Lalatovićeva izjava je dala poseban šmek čitavoj utakmici, on je pred kamerama izvadio mobilni telefon i pročitao je naslov iz Pazarskih novina, gde je pisalo da je nazvao igrače Pazara Turcima, te da mu se sprema linč.

Velik broj navijača je stigao na stadion, a kod naizgled jedne izgubljene lopte, Lalatović je bio van svog prostora, lopta je išla u aut, a kapiten domaćih, Mirza Delimeđac, pokušao je da je stignem, međutim, samo je pogodio trenera Lalatovića koji je odmah pao na zemlju držeći se za leđa.

Publika je pozdravila ovacijama ovo napucavanje, dok su ostali igrači Radničkog želeli da se obračunaju sa igračem Novog Pazara. Ipak, Lalatović je ustao, rasklonio je gužvu i zagrlio je fudbalera Novog Pazara.

Kako je to sve izgledalo možete videti u videu na početku teksta.

Video: Lalatović pokazao telefon u kameru: Nisam nazvao Novopazarce Turcima! Kunem se u decu, ovo je laž!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Www

    30. april 2022 | 17:07

    Prošle godine sam slučajno naleteo na putu ka moru na utakmicu Novi Pazar Partizan...mislio sam da je počeo rat na Kosovu po brojnosti policije i blokadama...zato pozdravljam sve one koji kažu da sve stadione gde se huligani ne mogu obuzdati treba sravniti sa zemljom

  • Nexxx

    30. april 2022 | 17:28

    Ovo je bilo nenamerno???dajte bre

  • Srbija Srbima

    30. april 2022 | 17:17

    O Turci!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA