"Ma, pusti ritam da te vozi": Igrači Reala đuskali nakon spektakla, Modrić završio u dubokom zagrljaju

Veče koje će se dugo prepričavati na Santijago Bernabeu

  • 1
FK Real Madrid, Luka Modrić Foto: Twitter - FC Real Madrid - Printscreen

Fudbaleri Real Madrida napravili su senzacionalan preokret u polufinalu Lige šampiona, pobedivši Mančester siti u revanšu posle produžetka rezultatom 3:1. Do svega toga ne bi ni došlo da Rodrigo u nadoknadi vremena nije postigao dva gola, koji su "povukli" Kraljeviće u dalju borbu.

U nastavku, posle kraćeg prekida zbog ulaska neidentifikovanog muškarca sa albanskom zastavom na teren, Karim Benzema je postigao još jedan gol sa bele tačke i time poslao Madriđane na megdan Liverpulu 28. maja u velikom finalu.

Oduševljenje je bilo sveprisutno u svlačionici Real Madrida. Fudbaleri su uživali u svakom momentu slavlja, a u jednom momentu pokazali su da pored fudbala umeju dobro i da plešu, što je klub podelio putem svojih društvenih mreža.

Nisu svi, doduše, plesali. Pored Benzeme, jednog od junaka utakmice, koji je đuskao dok je sedeo na klupi, Luka Modrić ostao je pribran i duboko u zagrljaju jednog od članova stručnog štaba, dok je ovaj plakao od sreće.

Nestvarne scene, ali i zasluženo slavlje. Madrid će "goreti" noćas zbog navijača Reala.

Video: Sofija Milošević sa sinom izašla na teren Bernabeua da slavi Realovu titulu s Lukom Jovićem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DZG Rudeš

    5. maj 2022 | 18:41

    Spontano, simpa, baš "dječački" razdragano. Fora, čak i dobra scena. "Žarulja" ga je stisnuo "na prepad", a Luka, šta će, smije se, vije rukom u vis. Al obratite pažnju na "kraj filma", Luka sjeo na klupu, totalno cool, ko da niš nije ni bilo, i počel slat esemesove. Gotovo nadrealno. Luis Bunjuel. Frenč noar. Tvin Piks. Igi Pop i Tom Vejc. "Dobro veče". Samo što je to fudbal. Poseban žanr, sam za sebe 😎⚽...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA