Rat žena legendarnih engleskih fudbalera na sudu: "Umalo sam ostala bez bebe i izvršila samoubistvo"

Rebeka Vardi i Kolin Runi našle su se pred sudom povodom tužbe koju je Vardijeva supruga pokrenula protiv supruge drugog legendarnog engleskog napadača

  • 0
Rebeka Vardi, Vejn Runi, Kolin Runi Foto: Profimedia

Rebeka Vardi i Kolin Runi našli su se oči u oči na Višem sudu zbog suđenje za klevetu, koje je sada počelo posle nekoliko meseci odlaganja.

Supruge dvojice engleskih legendarnih napadača, Džejmija Vardija i Vejna Runija, zaratile su nakon što je Runijeva supruga objavila priče u medijima o Vardijevoj supruzi, koje ona naziva lažnim.

Rebeka Vardi je u tom periodu bila u sedmom mesecu trudnoće i kako je rekla na sudu, plašila se da će izgubiti bebu i dobija je anksiozne napade zbog toga što su objave Kolin Runi izazvale žestoke uvrede na njen račun na društvenim mrežama, kao i na stadionima širom Engleske.

Rebeka je istakla da je imala čudna lupanja srca i bolove poput kontrakcija.

- Imala sam pojačano emotivno stanje jer sam bila trudna i osećala sam se kao da je ceo svet protiv mene. Mora da sam bila u šoku - izjavila je pred sudom Rebeka Vardi, koja tvrdi i da je tri puta primljena u bolnicu tokom poslednja dva meseca trudnoće i da je imala samoubilačke misli.

Neke od uvreda koje je dobila bile su da je zla kučka sa licem pacova koja zaslužuje da umre, kao i da njenu bebu treba staviti u pećnicu i spaliti.

Takođe, istakla je da su njenu stariju decu maltretirali u školi do te mere da su se plašili da uđu u školu, kao i ih nije vodila na utakmice svog oca, jer su navijači u gomilama pevali pesme uz psovke o njenoj mami.

Rebeka Vardi je na suđenje došla u pratnji advokata, dok je Kolin Runi došla u pratnji supruga Vejna, koji je u ovom slučaju bio manje interesantan fotoreporterima od supruge.

Video: Najpoznatije preletačice u svetu fudbala: Devojke koje su menjale fudbalere kao od šale

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA