≫ 

Skandal u Belgiji: Pljunula tamnoputog igrača, kamere snimile, ekspresno locirana

Na meču Mehelen - Gent, 45-godišnja žena se prostački ponela

  • 7
belgija rasistkinja Foto: twitter/SimonsMario44

Na utakmici belgijske lige između domaćeg Mehelena i Genta (1:2), koja je odigrana u utorak, jedna navijačica domaćeg tima iz prvog reda tribina pokušala je da pljune tamnoputog igrača gostiju Džozefa Okumua.

Na njenu nesreću, kamere su sve zabeležile, njen prostački ispad su mogli da vide i gledaoci u TV prenosu, te je potom lako identifikovana. Ovakvi ispadi se u Belgiji uglavnom ne praštaju, posebno što su u poslednje vreme upravo tamnoputi igrači na meti određenih grupa huligana.

Otud postoji i nulta tolerancija kad su ovakve stvari u pitanju, te je pomenuta navijačica ekspresno identifikovana i stavljena, osim pod istragu, i na stub srama.

Klub za koji navija, Mehelen, je u saopštenju povodom ovog slučaja obavestio javnost o pokretanju prekršajne prijave za svoju navijačicu.

- Radi se o 45-godišnjoj navijačici koja redovno posećuje utakmcie Mehelena. Inspektori su je identifikovali i protiv nje podneli prekršajnu prijavu, na osnovu koje će joj pred posebnom službom koja se bavi ispadima na fudbalskim utakmica, biti određena kazna - rečeno je iz Mehelena.

Dotična se posle ovog uličarskog postupka izvinila, no to joj neće pomoći da izbegne kaznu.

Video: Najseksi navijačica Hrvatske zapalila Instagram

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Z

    13. maj 2022 | 22:31

    Ali zato Slava Ukraini nema greške, hahaha, Nacisti svi od reda!

  • Sibin

    13. maj 2022 | 22:17

    To su ti fini evropljani a u stvari su bagra obicna!!!

  • Petar

    14. maj 2022 | 06:37

    Poznati Belgijanci po rasizmu... pa oni du do 1968-1970 drzali crnce u kavezima i tretirali kao robove o cemu pricamo... uzas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA