Legenda Juventusa se oprostila od Torina: Čitav stadion na nogama, aplauzima ispratili Kjelinija iz kluba

Kako spekulišu mediji iz Italije, njegov naredni klub bi mogao da bude Los Anđeles iz MLS lige

  • 0
Đorđ Kjelini, Juventus Foto: Profimedia

Juventus u pretposlednjem kolu Serije A na svom stadionu dočekuje Lacio. "Stara dama" je odlično počela meč, došla je do vođstva preko Dušana Vlahovića u 10. minutu, da bi samo sedam minuta kasnije jedan drugi fudbaler ukrao čitav šou, a to je Đorđo Kjelini.

Kjelini je proveo 17 minuta u igri, kada je trener Maksimilijano Alegri odlučio da ga izvede, kako bi dobio aplauz i ovacije od čitavog stadiona.

Radilo se o tome da je ovo poslednja utakmica Juventusa na svom terenu u ovoj sezoni, a takođe i poslednja za Đorđa Kjelinija koji posle 17 godina napušta Juventus, pa je stoga i proveo toliko vremena na utakmici. On je svoju kapitensku traku predao Paulu Dibali, još jednom igraču koji protiv Lacija igra poslednji meč za Juventus pred domaćom publikom.

Đorđo Kjelini je stigao 2004. godine u Juventus, proveo je jednu sezonu na pozajmici u Fiorentini, pre nego što se vratio i postao živa legenda crno-belog kluba iz Torina.

Video: Saša Lukić ugostio Telegraf u Torinu: O Vlahoviću, idolu Modriću, Zvezdi i Partizanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA