≫ 

Stiže demant: Ronaldo neće preći u Bajern!

I to direktno iz Nemačke...

  • 4
Kristijano Ronaldo FK Mančester junajted Foto: Tanjug/AP

Španski mediji u četvrtak veče lansirali su pravu transfer bombu da bi Kristijano Ronaldo mogao da zameni Roberta Levandovskog u minehnskom Bajernu!

Međutim, iz Nemačke već u petak ujutru stiže demant - i to od strane dobroobaveštenog novinara Florijana Peltenberga, inače bliskog bavarskom klubu.

Pletenberg, koji je inače prvi najavio da će Nemanja Motika preći u Crvenu zvezdu, samo je kratko na svom Tviteru prokomentarisao da Ronaldo ne stiže i da će detaljnije javnost moći da vidi u emisiji posvećenoj transferima.

Portugalac sa Junajtedom ima ugovor na još jednu sezonu, a novi menadžer Crvenih đavola Erik ten Hag već je poručio da mu je drago što će imati Ronalda na raspolaganju. Iako je i najavio da će pokušati da podmladi tim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BralE

    24. jun 2022 | 15:00

    Kao da je Ronaldu tako lako promijeniti klub! On nije običan fudbaler, nego institucija i marka. Ima više kojekakvih sponzorskih ugovora, nego kilograma, tako da se on jedini i ne pita za mogući transfer.

  • Drekavac

    24. jun 2022 | 11:52

    Oni koji nece da trce ne mogu igrati u Bajernu a inace ima ko da sutira penale i bez Ronalda.

  • FANTOM

    24. jun 2022 | 14:17

    Čim te neko neće, em imaš dovoljno godina, em su ti nervi zazegnuti kao strune, em si promenio veliki broj klubova VREME ZA PENZIJU. A da proba u Turskoj pre penzionisanja? Neće biti ni prvi ni poslednji fudbaler koji je završio karijeru u nekom od Turskih klubova.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA