≫ 

Ništa od "bajkovitog" povratka u Zvezdu: Đuričić na stolu ima milionsku ponudu da ostane u Italiji

Ovo bi možda bila i najbolja odluka za srpskog reprezentativca

  • 0
filip đuričić Foto: Tanjug/Ap

Srpski fudbaler Filip Đuričić mogao bi i iduće sezone da ostane u Seriji A, pošto je za njegove usluge zainteresovan Torino, koji mu je i ponudio ugovor i milionsku platu, prenosi italijanski novinar Đanluka Di Marcio.

Đuričića je povreda dosta mučila tokom protekle sezone, pa nije mogao da pokaže sav svoj potencijal, dok je za njegove usluge nedavno bio zainteresovan i Vest Hem, ipak, povreda je ta koja je sprečila potencijalni transfer u Premijer ligu.

Na transferu Đuričića insistira trener Torina, Ivan Jurić, koji u Srbinu vidi idealnog igrača koji će odmeniti Marka Pjacu i Josipa Brekala, pošto se hrvatsi dvojac vratio u svoje klubove - Juventus i Volfsburg.

Torino je pripremio i značajnu finansijsku ponudu, pošto su spremili cifru od 1.200.000 evra na godišnjem nivou za Srbina. Pitanje je samo, da li Đuričić želi da ostane u Italiji ili je vreme za novu destinaciju, a možda i povratak u Crvenu zvezdu.

Video: Piksi potvrdio da su Lazović i Đuričić otpali: Psihički smo u Lisabonu, od toga ne možemo pobeći

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA