≫ 

"Nećemo dovoditi zamenu za Milovanovića": Stolica prednost daje deci Partizana pre nego novim igračima

Trener Partizana je jasan kada je upitanju alternativa za Marka Milovanovića

  • 2
marko milovanović foto: MN Press

Partizan neće pošto poto tražiti zamenu za Marka Milovanovića jer ima odovoljno kvalitetnih alternativa za napadača, poručio je trener crno-belih Ilija Stolica u današnjem razgovoru sa novinarima povodom meča sa niškim Radničkim.

Na pitanje da li će klub "trkeljisati" tržište u potrazi za zamenom mladom napadaču, Stolica je rekao:

- Mislim da imamo puno kvalitetnih igrača u tom napadačkom redu. Rotirali smo na toj poziciji njih nekoliko na pripremama i skoro svi naši igrači iz ofanzive mogu da odgovore za mesto u špicu, a na koji način zavisiće od protivnika.

Partizan u svom napadačkom arsenalu ima nekolicinu aduta koji će u nekom trentuku možda morati da uskoče kada Rikardo ne bude bio u sastavu.

- Tu je i Baždar za tu poziciju, pokazao je da možemo ozbiljno da računamo na njega. To ćemo u hodu procenjivati, sve ovo što imamo je dovoljno kvalitetno, rastemo zajedno, a ako bude potrebno da se neko dovede nećemo gledati da opterećujemo klub, gledaćemo šta je dostupno i da se ponašamo razumno. Moramo praviti prostora za decu - zdravo rezonuje Stolica.

Video: Ilija Stolica sumira pripreme Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • STOLICE NE IGRAJ SE

    14. jul 2022 | 18:31

    STOLICE PRVA NERESENA I IMA DA LETIS. DSA MLADIMA TITULE NEMA. DESETKA NAM FALI I TO ISKUSNA. KOJI BRE JOVIC HOLENDER I OSTALI !

  • 033

    15. jul 2022 | 10:23

    Šta je sa još jednom napadačem.... Jel mislite samo sa Rikardom da igrate celo prvenstvo. Prošle godine se čovek malo povredi i problem. Alal vam vera

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA