Sivić tvrdi: "Nije bio penal za Partizan, da li bi se i Radničkom svirao da je bila ista situacija?"

Trener Radničkog kaže da je njegov tim zaslužio pobedu protiv Partizana

  • 17

Fudbaleri Partizana doslovce su "preživeli" gostovanje na jugu Srbije Radničkom iz Niša, bili su na pragu rezultatske katastrofe (gubili 1:3, Radnički imao zicer za 1:4), ali su se volšebno izvukli iz gotovo bezizlazne situacije - golom iz penala u 96. minutu spasili se da ne potonu.

Bio je to drugi jedanaesterac za cno-bele večeras na Čairu, u golove su ih pretvorili Natho i Rikardo, a upravo je na temu penala, sudijske naklonosti i srodnim temama pričao nakon meča trener Radničkog Tomislav Sivić.

- Ja sam zadovoljan šta je moj tim danas produkovao. Odigrali smo dve utakmice u šest dana sa dva najbolja tima u zemlji i mislim da smo na najlepši način prezentovali ono što ćemo da radimo u ovoj sezoni. Mislim da smo danas zaslužili pobedu - počeo je trener Radnilkog pa usmerio priču na ono što mu je večeras najviše zamsetalo:

- Otkad sam postao trener u Srbiji, ovih zadnjih šest meseci, nikad nisam rekao reč o sudijama, ali dosta je teško igrati kad znate da imate jedan, dva, tri penala koliko treba za portivnika. To je malo teško apsorbovati. Međutim, ja čestitam mojim momcima, odigrali smo sjajnu utakmicu i mi treba da se bavimo našim stvarima, fudbalom, da iz utakmice u utakmice rastemo sa formom da nam se ovo ne bi dešavalo. Čestitam i Partizanu i želim im sve najbolje u daljem prvenstvu.

Mislite da nisu bili penali, bilo je pitanje za Sivića koji je odgovorio bez zadrške.

- Suviše lagano su svirani, ovaj drugi sigurno nije bio jer sam bio tu. Niti se gleda VAR, niti ništa... Mislim to su stvari na koje nisam navikao. Dosta sam svež u ovim stvarima, ali jednostavno voleo bih da vidim da li bi se svirao za Radnički u istoj situaciji - konstatovao je Sivić.

Video: Penal spasio Partizan u 94. minutu: Nišlije ostale bez pobede u poslednjim sekundama utakmice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    15. jul 2022 | 22:44

    Svaka cast... Oducio si ih od fudbala ali zna se da ne smeju da izgube...Moraju ove sezone da budu drugi da bi bili u kvalifikaciji za LS.... Realno kvalitet im je za 4-to mesto ove sezone....!

  • BOBA

    15. jul 2022 | 22:43

    Bruka i sramota,dva poklonjena penala Partizanu,drugi isceniran i sudija umesto da da žuti igraču Partizana za simuliranje svira penal a ne ode da proveri na ekranu jer bi onda morao da poništi,Radnički ih razbio,dve prečke,i protiv Zvezde su imali tri stopostotne šanse koje nisu iskoristili i pokazali kvalitet,brza ekipa

  • Čović

    15. jul 2022 | 23:07

    Bruka koliko sudija svirao za hrvate

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA