≫ 

Antićev unuk nosio kapitensku traku na stadionu koji nosi ime po njegovom dedi: Užice videlo humani spektakl

Prisutna publika je za ulazak na tribine morala da donese knjigu umesto kupljene ulaznice, a svo sakupljeno štivo biće prosleđeno kao poklon Zdravstvenom centru u ovom gradu

  • 1
Stadion Radomir Antić, unuk Foto: Telegraf.rs / MN Press

Vrlo emotivne i humane scene viđene su danas u gradu na reci Đetinji. Užice je bilo domaćin fudbalskog meča o kojem će se pričati, a da rezultat uopšte nije bio u prvom planu.

Stadion GFK Sloboda već nosi ime po proslavljenom Radomiru Antiću, a na dan na koji je sahranjen (17. jul), ovaj tim iz Užica odigrao je prijateljski susret sa Miljakovcem, dok je u svom sastavu imao jednog posebnog gosta.

Naime, za Užičane je na ovom susretu nastupao unuk čuvenog Radomira Antića, istog imena i prezimena, a da stvar bude potpuno kompletna, on je svih 90 minuta nosio kapitensku traku.

Ovaj mladi fudbaler inače već dugo igra u Madridu, ima 18 godina i sanja da jednog dana na velikoj sceni dostigne visine koje je uspeo da dosegne njegov deda, baš kao i mlađi brat Marko koji je član mlađih kategorija Atletika.

Utakmica je inače imala humanitarni karakter, pošto su gledaoci umesto standardne sume za ulaznicu, morali da donesu jednu ili više knjiga, koje će biti poklonjene Zdravstvenom centru u Užicu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by ГФК СЛОБОДА УЖИЦЕ (@gfksloboda)

Susret je inače završen nerešenim rezultatom (1:1), ali je on bio u potpuno drugom planu. Ono što je najvažnije jeste da je učinjena prelepa i humana stvar i da su navijači sa osmehom napustili tribine stadiona "Radomir Antić".

Video: Stadion zvanično poneo ime legendarnog Radomira Antića: Užičani svi u glas - Zaslužio je to!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA