≫ 

Navijači tražili ostavku bivšeg trenera Zvezde posle blamaže u Ligi šampiona

Miloš Milojević, zasad, ostaje na klupi mada se ne zna šta mu donosi sutra posle eliminacije od Žalgirisa

  • 4
miloš milojević Foto: MN Press

Fudbaleri Malmea neprijatno su iznenadili svoje navijače, šokirali je prava reč, porazom na svom terenu od Žalgirisa u revanšu 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona rezultatom 2:0. Litvanci u 180 minuta fudbala ne da nisu uspeli da prođu Litvance, nego nisu uspeli ni gol da postignu (ukupno 3:0 za Žalgiris), pa su povici i nezadovoljstvo sa tribina usmereni ka srpskom treneru Milojeviću prirodna reakcija navijača posle meča u Švedskoj.

- Vikali su stvari koje ne volim da čujem, ali ta tema nije pitanje za mene - izjavio je Miloš Milojević, nekadašnji pomoćnik Dejana Stankovića u Zvezdi, koji je u januaru preuzeo Malme i vodio ga do titule.

Ni u prvenstvu Malmeu ne ide prema očekivanjima, ekipa je trenutno peta, istina samo tri boda zaostaje za ldierom, ali je i to za ovaj klub nezadovoljavajuće stanje. Eliminacija u kvalifikacijama za Ligu šampiona samo je pogorašala situaciju našem treneru.

- Svi igrači su vrlo razočarani i svi smo svesni da mo morali bolje. Igrači su dali sto posto od sebe, ali to nije bilo dovoljno. Igrali smo protiv zaista dobrog protivnika koji je odigrao tečno i njihov plan je ovog puta prošao. Bili smo blizu postizanja gola, ali su nas kaznili u kontranapadia - rekoa je Milojević posle utakmice.

miloš milojević Foto: MN Press

Srpski strateg je preuzeo punu odgovornost za poraz, i navijači u njemu vide krivca što su mu i poručili posle utakmice (vikali "Milos out"), međutim on ih, kaže, nije najjasnije čuo.

- Ne, ne znam šta su skandirali, ali razumem njihovu frustraciju. Bili su tu za nas 90 minuta, ali mi nismo iskoristili taj talas. Bili su mnogo bolji na tribinama nego što smo mi bili na terenu - rekao je Milojević.

Pošto su mu novinari saopštili šta su mu vikali navijači, Milojeviću nije bilo mnogo do priče.

- Nisam srećan, ali to je njihovo pravo, mogu da skandiraju šta god hoće. To je njihovo pravo, platili su karte. Skandirali su neke stvari koej se meni nisu dopale, ali to nije pitanje za mene već za čelnike kluba - zaključio je srpski strateg.

Video: Uvek si treći i to nam ne smeta: Delije žestoko prozivaju Partizan posle dva remija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA